Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Nisan'da kıl dönmesinden ameliyat oldum ama hala yara kapanmadı ve çok koku yapıyor
Akşamdan yıkayıp gazlı bezle kapatsam sabaha kokuyor ve kokuyu hissettiklerini farkediyorum bu çok kötü bir durum
Bana önerebileceğiniz bişey var mı?
Ben Nisan'da kıl dönmesinden ameliyat oldum ama hala yara kapanmadı ve çok koku yapıyor
Akşamdan yıkayıp gazlı bezle kapatsam sabaha kokuyor ve kokuyu hissettiklerini farkediyorum bu çok kötü bir durum
Bana önerebileceğiniz bişey var mı?
Geçmiş olsun ameliyat olalı yaklaşık olarak 8 ay olmuş 8 ay içinde yaranın kapanması gerekti yaranız kapanmadı ve koku yapıyor diye doktora gitmediniz mi peki şimdi yaranızla ilgili biz size şuanları yapın diye söylersek doğru olmaz yaranızı mikrop kaptırırsınız,şekerinize baktırdınız mı hiç şeker hastalarının vucutlarındaki yaralar geç iyileşir doktorunuza giderek hem yaranıza hemde şekerinize bakın.
Çok özür dilerim benim hatam söylemeyi unuttum..
Doktora gittim böyle olabilir dedi. Hergün sıcak suya oturmamı önerdi. En geç 2 aya geçer demişti. Ben de yurtta kalıyorum pek fırsatım olmuyor fırsat buldukça yapıyorum. Doktorum da Bursa'da ben Çanakkale'deyim yarı yıl tatilinden önce gitme şansım yok. Burda da gitmek istemiyorum. Bu da 17 Ocak'a kadar burdayım demek oluyor.
Çok özür dilerim benim hatam söylemeyi unuttum..
Doktora gittim böyle olabilir dedi. Hergün sıcak suya oturmamı önerdi. En geç 2 aya geçer demişti. Ben de yurtta kalıyorum pek fırsatım olmuyor fırsat buldukça yapıyorum. Doktorum da Bursa'da ben Çanakkale'deyim yarı yıl tatilinden önce gitme şansım yok. Burda da gitmek istemiyorum. Bu da 17 Ocak'a kadar burdayım demek oluyor.
Yukarıdaki dedigimi yazarsanız zaten kıl dönmesi ile ilgili çıkıyor hatta, kıl dönmesi ameliyatı oldum yaram kapanmadı yaz ilk sayfada çıkıyor sizinle aynı durumu konusu yaranın kapanmaması ile ilgili çıkan yazıyı bir okuyun size faydası olucaktır.