- 2 Temmuz 2013
- 4.169
- 8.831
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Cok fena ama kadinin isi bu freze gibi bir marka vardi koku kokulari heps eden dene istersen
bazen yemekten sonra diyince duş alıyor bazense yorgunluktan uyuyorBende pismis sogan kokusunda nefret ederim.onerim yok ama yemekten sonra hatirlatirsaniz iyi olur unutuyodur belki.ya da kiyafetlerini komple degistirse yine kokar mi acaba bilemedim.
Evet reklamlarda gormustum netten bak istersen slogani oyle idi koku kokulari hepseder diyeteşekkür ederim oda kokusu gibi bir şey mi
teşekkürler hemen bir alayım belki işe yararEvet reklamlarda gormustum netten bak istersen slogani oyle idi koku kokulari hepseder diye
Febreze adı. Ablam kullandı cidden işe yarıyormuş. Deneyin bakalımteşekkürler hemen bir alayım belki işe yarar
Birde evdeki o agir koku icin kullanmadiginiz ufak bir kazan yada cezvede ya lavanta yada yumusatici su ile kaynat biraz balik pisirince ben oyke yapiyorum koku geciyorteşekkürler hemen bir alayım belki işe yarar
Birde evdeki o agir koku icin kullanmadiginiz ufak bir kazan yada cezvede ya lavanta yada yumusatici su ile kaynat biraz balik pisirince ben oyke yapiyorum koku geciyor
servisle gidiyor evet belki dediğiniz gibi yolda rahatsiz ediyordur bir söyleyeyim belki servistekiler de kokuyu alıyordur diye .Febzere işe yarar. Ama merak ettiğim bir şey sorabilir miyim, anneniz işe nasıl gidip geliyor, o kokuyu başkaları da alıyordur eğer toplu taşıma vs kullanıyor ise. Acaba iş yerinde başka , yolda başka kıyafet önerisi mi yapsanız, belki işe yarar bir nebzede olsa. Ayrıca yorgunluktan uyuyakalıyor demişsiniz ya, içim acıdı((
Evet aynen o yarim lt suta bir yemek kasigi kadar kaynatin koku sarsin her yanişey yumuşatıcı makinede kullandığımız yumuşatıcı mı
bazen yemekten sonra diyince duş alıyor bazense yorgunluktan uyuyor
Yaaaa canım benim. Nasıl duygulandım bir bilsen. Anneciğine söyle yemekten önce karbonatlı suyla duş alsın sonra temiz su döksün. Üstündeki bütün koku çıkar.
Sakın yemekten sonra duş almasına izin verme çünkü tok karna duş almak kalp krizine davetiyedir Allah korusun.
Hayır neden zararlı olsun? Bir kova suya yarım paket karbonat döküp karıştırın. Duşa girdiğinde önce onu döksün bedenine, saçına, dişlerini onunla fırçalasın.karbonatlı su zararlı olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?