Koku

zuzu_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
56
0
46
Çanakkale
Arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim.İlk başlarda çok iyiydi herşey tek sıkıntım sadece uykuydu.Sürekli uyuyordum çünkü.Şimdi uykuya değişik sorunlar eklendi.Koku mesela o kadar keskin koku alıyorum ki herşey bana kokuyor insanın eşi bile yada battaniyesi bile kokuyormuş gibi olur mu ben bunları yaşıyorum.Mesela herkes sabah kusmaktan şikayetçi benim en iyi olduğum anlar sabahları.Ama akşam saat 16:00'dan sonra resmen mahvoluyorum.Sürekli bulantı hissi çok afedersiniz çıkarmıyorum da belki çıkarsam rahatlicam artık midemi söküp alsınlar istiyorum bazen evde ne yemek yapabiliyorum ne doğru dürüst iş yapabiliyorum.
Bu şikayetler geçermi arkadaşlar?
Ben artık kendimden nefret ettim inanın.Sürekli mutsuz bir kadın oldum (

ahh canim seni cok iyi anliyorum ben neler cektim o kokulardan elim ,tenim,heryer,hersey oyle kokuyordu ki ama cok sukur azaldi ,merak etme sabirli ol mumkun oldukca uzak dur kotu kokulardan

Canım ber süre daha dişini sıkman gerekecek, 14. - 15. haftada bu kokuya duyarlılık azalmaya başlıyor. İnşallah senin sıkıntıların daha erken geçer.

İnşallah kızlar ya bir an önce geçer de normal hayatıma dönerim.Anne olmak çok zormuş daha 10.haftalıkken ne dertler çıktı.Bazı bayanlarınki doğuma kadar sürüyor diyorlar.İnşallah öyle olmaz şuan birde iş yerindeyim halimi görseniz kolum kalkmıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…