• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku :/

Omo sıvı deterjanin beyaz şişeli sanırım sensitive olanı yumusaticiya gerek kalmadan mis gibi kokutuyor çamaşırları.

Yumoş spreyler çok yoğun kokuyor. Bana fazla geldiği için sulandırıyorum yarı yarıya. Bunu özellikle perdelere sıkarsanız mis gibi kokar uzun süre. Aynı şekilde sevdiğiniz bir esansiyel yağı ampullerin üzerine sürerseniz ışıklar açıldığında ısıyla birlikte koku yayılır.

Adını şu an unuttuğum altında mum yakılan üstüne esansiyel yağ ve su konulan bir zımbırtı var. Bütün oda kokularından ve spreylerden daha etkili.

Giderleri temizleyin, kapaklarının altına naylon poşet sokuşturun ve kapağı kapatın. Gider kokusu son bulacak.

Alaturka tuvaletleri kullanmıyorsanız kokar. İrice bir taşı bir poşete koyup birkaç kat beze sarıp deliği tıkayın. O tuvaletin lavabosundan da koku yayılır. Onun için de bir lavabo tıpası edinin.

İmkanınız varsa bir demet papatya alın yada sevdiğiniz bir çiçek vazoya koyun mis gibi kokar eviniz. Deterjan yumuşatıcı yada çamaşırsuyu kokusu ciğerlerine korkunç zararlı. Birde en güzel koku miss gibi yeni pişmiş kurabiye yada kek kokusu bence :KK15:

Sevgılı arkadaslar lütfen bana akıl verın. Benım evıme kapıdan gırınce şöyle mis gibi kokmuyor. O kdrda temzlık yapıyorum. Kıyafetlerımız hariç herseyı yyumusatıcıyla yıkıyorum. Eve bi kokosu yayılmıyor anlamıyorum neden böyle oluyor. Ayrıca yerleri amwayle siliodum sırf güzel koksun dıe GİTTİm yogun kokulu bi ürün aldım. 1saat bile kokmadı evin içinde. Bana lütfn bi akıl verın. Siz neler yapıosunz. Komsumun kapısı acılsa apartmana yumuşatıcı kokusu yayılıyor nasıl oluyor bu. Ne yapcamı şaşırdım. Evim misler gıbı koksun istıyorum. Fıkırlerınızı merakla beklıorum. Umarım konum tasınmaz :KK43:((

Acaba deterjanı az kullanıyor olabilir misiniz ? Onun dışında markalara göre kokular çok değişiyor.

Bizim ev de hiç güzel kokmazdı haftada bir kadın geliyor temizlemeye ona rağmen kokmazdı. Deterjanı değiştirdik. Bingo'nun beyaz kutuda bir deterjanı var yerler için, aynı zamanda bulaşık deterjanı da var. Allah'ım ev nasıl güzel kokuyor dış kapıdan koku çıkıyor resmen. Mis gibi temizlik temizlik kokuyor. Onu tavsiye edebilirim

kizlar yapmayin Allah askina deterjan onerisi veriyorsunuz.. evde cocuk vs varsa cok zararli.. olmasa bile yazik cigerlerinize.. sonra Turkiyede kanser vakasi cok goruluyor.. gorulur tabii.. ay ne diyim valla sasirdim bu kimyasal askina

Lavanta alın küçük bir tencereye koyun fokur fokur kaynasın koku heryere yayılsın, birde altında mum olan çaydanlık aparatını koyup sürekli sıcak tutabilirsiniz.Ben kaloriferin üzerine su koyuyorum içine bir kapak nane yagı döküyorum mis gibi kokuyor.Birde yerleri silerken kovaya parfum eklemek etkiliymiş.

Canım benim evim öyle buram buram spray yumusatici domestos kokmaz 2 yasinda kizim var biraz agir koku olsun(camasiri bazen iceri asarim) öksürmeye baslar iyi bisey degil yani ama kokudan önemli evimde kıyıda kösede cöp göremessin hep ayni rutinde hergün temizlerim evimi yarim saatimi alir bence kokudan cok temiz ve düzenli olmak daha önemli

Belki içerde durduğun için burnun alışıyordur. Şey gibi,hani parfüm sıkarız ama yarım saat sonra başkası duymuyor sanarız azaldı sanarız ama başkası çok duyar ya onun gibidir

Geçen gün bi yerde okumuştum hemen paylaşayım

Az biraz yumuşatıcıyı birdaha kullanmayacağın cezveye döküyorsun sonra içine bi çay bardağı su ekliyorsun ocağın en küçük gözüne yerleştirip altını açıyorsun o kaynadıkça evin içine koku yayılıyormuş

Bunu paylaşan hanım misafiri geleceği zaman yapıyormuş henüz denemedim.

kizlar yapmayin Allah askina deterjan onerisi veriyorsunuz.. evde cocuk vs varsa cok zararli.. olmasa bile yazik cigerlerinize.. sonra Turkiyede kanser vakasi cok goruluyor.. gorulur tabii.. ay ne diyim valla sasirdim bu kimyasal askina

İyi de ne yapalım? Çamaşırları elimizde odun külüyle mi yıkayalım?

Son düzenleme:
Yumosun oda ve kumaş spreyi var. Ben perdelere, dolabımın içine, odaya, sağa sola sıkıyorum mis gibi kokuyor. Kalıcı da epey.

Açıkçası ecde bir çoğumuzun alerjisi oldugu icin yumusatici, parfüm, oda spreyi gibi seyler kullanmiyoruz. Genelde sürekli bunlari kullanan insanlarin evlerinin kapısındam mis gibi kokular yayilir.
Aslında rutubet cok etkiler güzel kokuyu baskilar.

komşun bence devamlı çamaşır yıkıyor. Evin içinde kurutuyorsa ve yumoşla yıkıyorsa ev mis gibi kokuyor bende öyle oluyor çünkü sabah çıkarken de parfümü hem kendime hem odaya sıkıyorum akşam geldıgımde evin içi mis gibi kokuyor .

Kimyasal soluyup ne yapacaksınız, kokmasın ev.

Bana da abla gelince ev yüzey temizleyici kokuyor, ona göre 'mis gibi'.
Az kullan desem diyemiyorum.
Elma sirkesi koy diyorum, sevmiyorum diyor kadın ya.

YUMUŞATICI'YI alıp cezvede kaynatıyorum ,tüm ev temizlik bittikten sonra mis gibi kokuyor.

çoluk çocuk varsa ciğerlerine zarar sizinde ciğerlere zarar
eksik kalsın deterjan
ama oda kokusu isterseniz alın atıyorum 36 dk da 1 sıksın

Zara'dan çubuklu kokular çok güzel kokuyor ama pahalı. Peteğin üzerine yumuşatıcılı elbezi koyabilirsin. Rossman'da ev kokuları var, 3,5 tl evin her tarafına doldurdum onu. Bir de sanırım önemli olan evin hava alması. Mutlaka bir pencere açık bırakmaya çalışıyorum. Havalar da soğudu ama sabah en azından kalkar kalkmaz açsan iyi olur

Back
X