Kokular Beni Öldürecek :(

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Hamileliğimin 6.haftasından sonra şiddetini arttırarak beni zorluyor :( ne kadar devam eder bilmiyorum yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, koltuk altı rolonu inanmazsınız bazen eşime bile sarılasım gelmiyor ve kendimi ona sarılamayınca kötü hissediyorum.. Allah razı olsun o kadar anlayışlı bir eşim varki beni sürekli rahatlatmaya çalışıyor.. Benim gibi kokularla başı belada olan var mı :(

Hamileliğin ilk zamanlarinda olur canmm çoğu insan senin gibi eşine bile tahammül edemiyor ama geçiyor sonra..

Hamileliğin ilk zamanlarinda olur canmm çoğu insan senin gibi eşine bile tahammül edemiyor ama geçiyor sonra..
Geçeceğine inanıyorum canım inşallah artmaz daha fazla

bende de çok vardı, azaldı baya baya çok şükür.
hala deterjan ve ağır yemek kokularından hazetmiyorum ama.

Bende de aynı durum söz konusu. Ödüm patlıo biyerden koku gelcek die. Öldürüyor çünkü beni kokular

Hamileliğimin 6.haftasından sonra şiddetini arttırarak beni zorluyor :KK43: ne kadar devam eder bilmiyorum yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, koltuk altı rolonu inanmazsınız bazen eşime bile sarılasım gelmiyor ve kendimi ona sarılamayınca kötü hissediyorum.. Allah razı olsun o kadar anlayışlı bir eşim varki beni sürekli rahatlatmaya çalışıyor.. Benim gibi kokularla başı belada olan var mı :KK43:
Bende aynı senin gibiyim cnm ama 9 haftadan sonra biraz azalıyo eskisi gibi olmuyosun bende eşime yaklaşamıyordum tuvaletle mekik dokuyordum herşey igrenç geliyordu şimdi biraz azalma var yine yemek yiyemiyorum kokulara karşı aynı hassasiyet ama yinede çok şükür azaldı

bende de çok vardı, azaldı baya baya çok şükür.
hala deterjan ve ağır yemek kokularından hazetmiyorum ama.

Bende de aynı durum söz konusu. Ödüm patlıo biyerden koku gelcek die. Öldürüyor çünkü beni kokular

Bende aynı senin gibiyim cnm ama 9 haftadan sonra biraz azalıyo eskisi gibi olmuyosun bende eşime yaklaşamıyordum tuvaletle mekik dokuyordum herşey igrenç geliyordu şimdi biraz azalma var yine yemek yiyemiyorum kokulara karşı aynı hassasiyet ama yinede çok şükür azaldı

Yalnız değilmişim :) işin kötüsü ben istifa edemiyorumda yani küçüklüğümden beri bi kusma korkusu var ve yapamıyorum yani belkide o yüzden çok daha kötü oluyorum.. Evdeki kokan herşeyi kendimden uzaklaştırdım.. Kokulu tuvalet kağıdı vardı salona koymuştum onu dün duştayken eşim salondan bişey almış duştan çıkar çıkmaz aşkım niye açtın salonun kapısı dedim adam şok geçirdi :)))))) napiyim geliyor yani benim elimde olan bişey olsa keşke

Hamileliğimin 6.haftasından sonra şiddetini arttırarak beni zorluyor :KK43: ne kadar devam eder bilmiyorum yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, koltuk altı rolonu inanmazsınız bazen eşime bile sarılasım gelmiyor ve kendimi ona sarılamayınca kötü hissediyorum.. Allah razı olsun o kadar anlayışlı bir eşim varki beni sürekli rahatlatmaya çalışıyor.. Benim gibi kokularla başı belada olan var mı :KK43:
ahh canım benim annem de olmuş bize hamileyken babamı görünce lavaboya gidip kusuyormuş kovmuş adamcağızı evden git gelme diye :) merak etme kısa zaman sonra geçiyormuş

ahh canım benim annem de olmuş bize hamileyken babamı görünce lavaboya gidip kusuyormuş kovmuş adamcağızı evden git gelme diye :) merak etme kısa zaman sonra geçiyormuş
Ben kovamıyorum :)))) kusamıyorumda işin kötüsü :( inşallah en kısa zamanda geçer :(

Ben kovamıyorum :)))) kusamıyorumda işin kötüsü :KK43: inşallah en kısa zamanda geçer :KK43:
inşallah canım geçer merak etme :) hep yaramaz bebişler yüzünden bunlar. benim öyle tüksinmem bile olmadı ama her marka suyu içemiyorum çok garip ama öyle yani. marka takıntılı olacak bizimkisi galiba :D

inşallah canım geçer merak etme :) hep yaramaz bebişler yüzünden bunlar. benim öyle tüksinmem bile olmadı ama her marka suyu içemiyorum çok garip ama öyle yani. marka takıntılı olacak bizimkisi galiba :KK70:
Hahaha :KK48: olsun onu veren Rabbime şükürler olsun kolay bulmadım ben zorlasada bu iyi olduğuna işaret olduğu için kendimi daha iyi hissediyorum :KK54:

Galiba bebegin kiz olacak yani annem olsa öyle derdi ;) annem kiz çocuğuna hamile kaldiginda herşeyden tiksinirmis babam bile kokarmis burnuna :) hakkimiza hayirlisi canim bende 6 haftaligim bende çok hassasim kokuya hic biseey yiyesim gelmiyor özellikle sabahlar bu daha fazla hic istahim yok aserme olayi hic yok ben tavuk felan aklima geldikçe bile modem bulaniyor şuan yeşil zeytin yemiyorum istiyorum ki hep yoğurtlu salata tarzi şeyler tuketeyim sabahlari kusmalarim oluyor ne kadar surer bilmiyorum ama inş. 3. Ayda son bulur

Back
X