reklam yapmak ıstemem ama orıflme ın bu aykı katalogunda var 200ml çikolatalı duş jelı kokusu muhtesem ve gerçekten kalıcı ısteyenlere duyrulur bebeem 5,90 mıs fıyatıda
Ben çikolata kokularına bayılırım hele bide kalıcıysa ahh aklına gelirse yaz canım
selam kokusu kalıcı ve hoş kokulu kullanıp memnun kaldığınız duş jellerını yazarmısınız?
reklam yapmak ıstemem ama orıflme ın bu aykı katalogunda var 200ml çikolatalı duş jelı kokusu muhtesem ve gerçekten kalıcı ısteyenlere duyrulur bebeem 5,90 mıs fıyatıda
Yıllardır vazgeçemediğim duş jelim, Duru-shine(yakut)
hımm olabılır kusum ben alıcısıyım orıflamenın yanı satıcıyım guyada sozde hep kendıme alıyom sadece :)))) satmıyom satmaya ugrasmıyomm cogu yerde bulabılırsın
Hımm kim satacak ban aonu bi kuaföre gideyim belki o yapıyodur oriflame satışı kalıcıysa madem alırım ben onu canım sağol
bu ara bundan kullanıyorum memnunum ama baska ceşitlerınıde denıycemPalmolive mavi pütürcüklü olandanadını hatırlayamadım
bu ara bundan kullanıyorum memnunum ama baska ceşitlerınıde denıycem
bahsettıgın urun şu mu?Eki Görüntüle 976531 bende fıyatı uygunmus dıye sıparıs verdım arkadasıma henuz gelmedı gelınce yazıcam yorumlarımı
Yaseminam aynen bence senelerdir Duru Shine Yakut kullanıyordum kokusu da diğerlerine oranla daha kalıcı ama
şimdi Palmolive Thermal Spa (Hindistan cevizi ve Jojoba yağı ) kullanıyorum. Kokusu harika
ahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?