Kokuyormuş..

Emotiin2708

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
28
14
8
29
O kadar bunaldim ki kimseye anlatamiyorum da bunu. Bundan 2 hafta önce nişanlımla birşeyler yaşadık ilişki değil tabi ama baya yakinlastik bana benden kötü koku geldiğini söyledi galiba akintin kokuyor dedi. Gerçekten kötü kokuyor ama Çok üzüldüm beynim döndü.eczaneden idrar yolu enfeksiyonu için ilaç aldım bide sebamed aldım onunla yıkıyorum kokulu akintim gelmiyor. Ama o koku geçmez falan dedi bana böyle çok berbat hissediyorum anlatamam. Bende uykum geldi falan deyip kapattım. Konusmak bile istemiyorum. Söylemesi bişey değil ama bence benden igrendi
 
Doktora git kendin ilaç kullanma niye geçmesin hem tedavi olursan ve dikkat edersen geçer pamuklu ve ütülü çamaşır giy tabi önce doktor
 
Eger gercekten kotu kokulu akintiniz varsa doktora gidin, mantar vs enfeksiyon olabilir.
Soylemesine de alinmayin, demek ki cozum uretmek istiyor.
 
Kendi kafaniza gore ilac almayin ne biliyorsunuzda idrar yollari icin ilac aliyorsun... gidin kadin dogum uzmanına mantar mi nedir sorun öğrenin ona göre yol alin..akinti kokuyorsa idrarla alakli değildir
 
Kişisel hijyeninize dikkat ediyor musunuz? Mesela tam pamuklu külot kullanın, her gün mutlaka iç çamaşırınızı değiştirin, alerjiniz yoksa günlük ped kullanıp onu gün içinde de değiştirebilirsiniz. Temizlik önden arkaya doğru yapılır dipnot olarak da belirteyim. Ayrıca sebamedin neyini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama genital bölge pHsını degiştirmek de ekstra koku yapar. O yüzden kimyasal kullanmadan sadece suyla temizlemek daha iyi olur. Yine de bir jinekologa muayene olmanızda da fayda var. Eczacı doktor olsaydı orda olmazdı.
Tiksinmesi de hoş olmasa da normal bence. Benim de kocamın cinsel organı buram buram koksa tiksinebilirim.
 
Ne olursa olsun insanın yüzüne pat diye söyleyecek kadar duygusuz olmamalı. Uyarı şeklinde üstü kapalı kırmadan söylersin ama "kokuyor" ne demek?İnsanın gururu kırılır ya elbet. Kendisi gül mü kokuyormuş?

Ay çok vajina koklamış galiba diyesim geldi valla! Tutamadım kendimi. Yüksek lisans yapsın bu konuda. Önemli; kafa yatkın.
 
Senin toton kokuyodur deseydin.
Kırıcı bi üslupla mi söyledi bu kadar uzuldunuz. Her akintida hafif bir koku vardir zaten cok keskin bir koku olmasi gerekiyor saglik problemi olmasi icin ki bunuda bu zamana kadar senin farkinda olup çoktan onlem alirdin diye düşünüyorum.
 
Niye gecmeyecekmis koku belli ki mantar probleminiz var. onun disinda terde oldugu gibi yeme icme vucut asiditesi de salgilarin kokusunu degistirir. Sut urunleri, mayali urunler ornegin akintiyi fazlalastirir. Bol su icin, guzel kokulu (yasemin vb) bitki caylari icin balli. Genital bolge ph'ina uygun bile olsa su disinda bir urunle cok sik yikamayin. Pamuklu camasir kullanip sik degistirin nemli kalmamasi onemli. Gunluk pedler de onerilmiyor.
 

Idrar yolu enfeksiyonu ne alaka?jinekologa gitmelisin.mantar yada vajinal enfeksiyon vardie.
Sen farkinda degil miydin durumunun.yakinlasmadan once kendin rahatsiz olup gitmeliydin doktora.
Soyleme sekli hos degil belki ama soylemesi gerektigini dusunmus soylemis.
Kafana gore ilac kullanma
 
Temizlemek için kimyasal kullanmayın. Daha fazla kokuya sebep olur. Mantar varsa artabilir.
Mutlaka doktora gidin, ihmal etmeyin.
 
Kesinlikle doktora gitmelisin geçmesini istiyorsan. Daha da beter olabilir çünkü şuan yaptıkların pek doğru görünmüyor..
 
Ben bi ara mantar olmuştum. 4 5 yıl önce hatta. Günlük ped kullandıgım için ve titizlik adı altında sık sık tuvaletten çıkınca suyla yıkadıgım için. Ph'ını bozmuşum.
O zamanlar kullandıgım ilacı hatırlamıyorum ama karbonatlı su içmiştim ph için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…