Kol gerdirme operasyonu olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
:çok üzgünüm:Merhaba arkadaşlar benim sorunum kolalrımın kalın olması ve zayıflama sonucu sarkması bu konuda cok araştırma yaptım genellikle yabancı sitelerde kol germe ameliyatının resimleri öncesi ve sonrası var izler mutlaka kalıyor ama sakıklık yerine izi tercih edip yaptırıcam sanırım buraya yazmamın sebebi içinizde bu ameliyatı olan var mı yani sonuçları nasıl sizlerden duyarsam daha cok cesaretlenicem bir deben thermage diye bir yöntem duydum sanırım bu da etkiliymiş ama kısa süreliğine cevaplarınızı bekliyorum sağ olun şimdiden...:çok üzgünüm:

ya kolu sarkan da mı yok peki?

Canım benim kolumda çok kalın ama henüz genç olduğumdan sarkma pek yok. Eğer seninki de değmeyecek derecedeyse yaptırma bence. Teyzemde aynı sorun vardı doktorda yaparım ama izleri olur onuda en az görünen kısıma getiririm demişti ama teyzem vazgeçti. Umarım yardımcı olmuşumdur :teselli:

Canım benim kolumda çok kalın ama henüz genç olduğumdan sarkma pek yok. Eğer seninki de değmeyecek derecedeyse yaptırma bence. Teyzemde aynı sorun vardı doktorda yaparım ama izleri olur onuda en az görünen kısıma getiririm demişti ama teyzem vazgeçti. Umarım yardımcı olmuşumdur :teselli:

COK sağol canım ama benimkinde sarkma bayagı var rahatsız oluyorum ben bu ameliyatın videosunu da izledim aslında basitmiş ama amacım bunu yaptıran birini bulmak hani sonucu görmek o duyguyu nasıl yasadığını sormak için ,teşekkürler canım.a.s.

arkadaslar ameliyatı bu kış olucam, nebil bey yapıcak fakat hala bunu yasayan birini bulamadım cevrenizde yok mu hiç ya da içinizde konuşmak izler hakkında fikir almak istiyorum .

kollarıda mı geriyorlar:bbo::1shok:

hımmmm:uhm:...estetik dikiş yaparlar sonuçta...onlarda zamanla ince sedef gibi bir çizgi halini halir çokta göze batmaz heralde....:sm_confused:şuan da öyle bir problemim yok,daha doğrusu tabiiki 20 li 30 lu yaşlarım gibi değil daha gevşek ama şimdilik en azından içleri dolufisfisfis..ama bir 8_10 kilo verirsem olurmu ki bende de:bbo:yaz başında tişört alırken oldukça zarif bir hanım gördüm mağazada,sonra kolları gözüme çarptı...iç kısımları kumaş gibi kıvrım kıvrımdı...belki oda çok kilolu idi zayıfladı öyle oldu...açık konuşmak gerekirse gerçekten göze hoş gözükmüyor...yani o görüntüdense ameliyat izi göze alınabilir gibime geliyor....ama kolsuz giymiyorsanız yada kısa kollu giyorsanız belki göze çaprmaz...:uhm:hani ameliyat sonuçta insan ürküyor...

hımmmm:uhm:...estetik dikiş yaparlar sonuçta...onlarda zamanla ince sedef gibi bir çizgi halini halir çokta göze batmaz heralde....:sm_confused:şuan da öyle bir problemim yok,daha doğrusu tabiiki 20 li 30 lu yaşlarım gibi değil daha gevşek ama şimdilik en azından içleri dolufisfisfis..ama bir 8_10 kilo verirsem olurmu ki bende de:bbo:yaz başında tişört alırken oldukça zarif bir hanım gördüm mağazada,sonra kolları gözüme çarptı...iç kısımları kumaş gibi kıvrım kıvrımdı...belki oda çok kilolu idi zayıfladı öyle oldu...açık konuşmak gerekirse gerçekten göze hoş gözükmüyor...yani o görüntüdense ameliyat izi göze alınabilir gibime geliyor....ama kolsuz giymiyorsanız yada kısa kollu giyorsanız belki göze çaprmaz...:uhm:hani ameliyat sonuçta insan ürküyor...

evet haklısınız hiç hoş durmuyor sıkı olmasını tercih ediyorum iz olsa bile gerçi benimki öyle kıvrım kıvrım değil henüz cildim genç diye sanırım yasalnınca büzüşebilir...tek sorun bu yoksa cok güzelim yani:sm_cool::sm_cool:

Merhaba,
Son cevabınızı yazalı uzun zaman olmuş. Amelyat olup olmadığınızı merak ettim. Olduysanız durum nedir? Memnun kaldınız mı? Çok sıkıntısı var mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
ıyi günler.

arkadaslar ameliyatı bu kış olucam, nebil bey yapıcak fakat hala bunu yasayan birini bulamadım cevrenizde yok mu hiç ya da içinizde konuşmak izler hakkında fikir almak istiyorum .

Gecmis olsun. Ameliyatini oldun sanirim.. gerci yazali baya bir olmus ama mesajimi görüyorsan veya ayni ameliyati olan baska biri varsa, bilgilendirirse sevinirim.. benim bir yakinim olmayi düsünüyor.

Back
X