Kol germe ameliyatı sonrası dikişlerdeki batma ve ağrı

Demyen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
5
3
1
54
11 Kasım 2021 de kol germe ameliyatı oldum . Başlangıçta klasik ameliyat ağrıları oldu ama daha sonra 2 kez sağ koltuk altımda açılma oldu Dr. a gittim açık olan yeri kazıyarak kanattı ve bactroban sürmemi önerdi bir kaç günde kapandı. Daha sonra sol koltuk altımda açılma oldu aynı işlemi orayada uyguladı 2 gün bactroban sürdüm o sırada üstünde bir delik daha gördüm orayada pomadı uyguluyorum lakin benim şikayetim şu kollarımda dikiş yerlerinde sanki iğne topları var çok canım yanıyor ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum ... Doktora sordum bu durumu , bana iklimsel ve hormonal değişimlerden olacağını söyledi ama bu durum benim yaşam kalitemi düşürdü ... Bunu yaşayan var mı merak ediyorum lütfen beni bilgilendirin ...

11 Kasım 2021 de kol germe ameliyatı oldum . Başlangıçta klasik ameliyat ağrıları oldu ama daha sonra 2 kez sağ koltuk altımda açılma oldu Dr. a gittim açık olan yeri kazıyarak kanattı ve bactroban sürmemi önerdi bir kaç günde kapandı. Daha sonra sol koltuk altımda açılma oldu aynı işlemi orayada uyguladı 2 gün bactroban sürdüm o sırada üstünde bir delik daha gördüm orayada pomadı uyguluyorum lakin benim şikayetim şu kollarımda dikiş yerlerinde sanki iğne topları var çok canım yanıyor ne uyuyabiliyorum ne oturabilir prim ... Doktora sordum bu durumu , bana iklimsel ve hormonal değişimlerden olacağını söyledi ama bu durum benim yaşam kalitemi düşürdü ... Bunu yaşayan var mı merak ediyorum lütfen beni bilgilendirin ...
Merhabalar bende 3 hafta önce kol germe ameliyatı oldum. Benim dikişlerin çok gergin kolumu hala açamıyorum tam olarak ,sizde durumlar nasıl batmalar geçti mi ve benimki gibi hareket kısıtlanması var mı ?

Merhabalar bende 3 hafta önce kol germe ameliyatı oldum. Benim dikişlerin çok gergin kolumu hala açamıyorum tam olarak ,sizde durumlar nasıl batmalar geçti mi ve benimki gibi hareket kısıtlanması var mı ?
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun 🙏 Şubat 11 itibariyle tam 3 ay oldu batma yanma devam ediyordu Dr a gittim, bende sinir hasarı olduğunu söyledi binde bir hastada oluyormuş ( doktorun yalancısıyım ) . B12 verdi (onarım için) yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama henüz bir değişiklik yok 😔 sanırım en az 15 gün kullanmalıyım . Yaşam kalitem hala yerlerde sürünüyor maalesef ... Umarım siz hemen iyileşirsiniz 🙏

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun 🙏 Şubat 11 itibariyle tam 3 ay oldu batma yanma devam ediyordu Dr a gittim, bende sinir hasarı olduğunu söyledi binde bir hastada oluyormuş ( doktorun yalancısıyım ) . B12 verdi (onarım için) yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama henüz bir değişiklik yok 😔 sanırım en az 15 gün kullanmalıyım . Yaşam kalitem hala yerlerde sürünüyor maalesef ... Umarım siz hemen iyileşirsiniz 🙏
Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer, umarım geçen bir durumdur, doktorunuz bu konuda bilgilendirdi mi acaba sizi ? Ben de 1. Ay kontorlumde sorucam çünkü kollarımı kaldıramıyorum ve bu durum baya sıkıcı olmaya başladı😔

Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer, umarım geçen bir durumdur, doktorunuz bu konuda bilgilendirdi mi acaba sizi ? Ben de 1. Ay kontorlumde sorucam çünkü kollarımı kaldıramıyorum ve bu durum baya sıkıcı olmaya başladı😔
Teşekkür ederim, şu an çok daha iyiyim . Sinir hasarı oluşmuş B12 vitamini alıyorum tabii doktorum verdi ve sadece hava çok soğuk olduğunda kollarım şişiyor ve ağrım oluyor ama 1 ay öncesine nazaran çok daha iyiyim.

Teşekkür ederim, şu an çok daha iyiyim . Sinir hasarı oluşmuş B12 vitamini alıyorum tabii doktorum verdi ve sadece hava çok soğuk olduğunda kollarım şişiyor ve ağrım oluyor ama 1 ay öncesine nazaran çok daha iyiyim.
Çok geçmiş olsun daha iyi olmanıza sevindim, benimde doktorum artık biraz zorlamami söyledi kollarımı uzanma hareketleri vs. Bende daha iyiyim ama hala tam performans kullanamıyorum kollarımı, inşallah herşey güzel olur ağrı aci vs kalmaz 🙏 birde iz durumunuz nedir benimkiler baya belirgin ve kırmızı sanırım cildim çok iyi değil 😬

Çok geçmiş olsun daha iyi olmanıza sevindim, benimde doktorum artık biraz zorlamami söyledi kollarımı uzanma hareketleri vs. Bende daha iyiyim ama hala tam performans kullanamıyorum kollarımı, inşallah herşey güzel olur ağrı aci vs kalmaz 🙏 birde iz durumunuz nedir benimkiler baya belirgin ve kırmızı sanırım cildim çok iyi değil 😬
Merhaba, benim kollarımda fena değil yükseğe biraz uzanmaya başladım ama bu havalarda korkunç gerginlik ve ağrı oluyor. Dikişlerin yanları da kaşınıyor . İzler için bepanthane scar jel , sarı kantaron ve contraxtubex almıştım . Şimdi scar jel kullanıyorum bitince contraxtubex'e başlayacağım sonrasında da kantaron yağı ☺️
not: benimkiler dikiş izlerimde hala kırmızı maalesef 😔

Merhaba, benim kollarımda fena değil yükseğe biraz uzanmaya başladım ama bu havalarda korkunç gerginlik ve ağrı oluyor. Dikişlerin yanları da kaşınıyor . İzler için bepanthane scar jel , sarı kantaron ve contraxtubex almıştım . Şimdi scar jel kullanıyorum bitince contraxtubex'e başlayacağım sonrasında da kantaron yağı ☺️
not: benimkiler dikiş izlerimde hala kırmızı maalesef 😔
Ben contractubex kullanıyorum sarı kantaron u deneyim birde , çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlümuzce olur 🙏

Ben contractubex kullanıyorum sarı kantaron u deneyim birde , çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlümuzce olur 🙏
Selamlar , neyse ki 4,5 ay'ın sonunda artık çok daha rahatım 🙏 ağrılar azaldı ve hafifledi dikkatli bir şekilde yukarı uzanabiliyorum ! Bepanthane Scarjel bitti, contraxtubex'e başladım hergün 2 kez masaj yaparak sürüyorum aşağıdan yukarı doğru ( bu masaj çok rahatlatıyor ) evimin tüm işlerini de yapmaya başladım ( ev işi yapmayı bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi 😂😂) . Darısı başınıza İnşallah tez zamanda şifa bulursunuz 🌹🧿🙏

Back
X