Devlet Hastanesi'ne gidicem 19 unda gün almak için bel lipo karın germe ve karna lipo yapacakBen karın germe ve karın bel lipo aynı anda oldum. Çok zorlandım anesteziden dolayı bi türlü ayağa kalkamadım. Kullanabildiğim tek şey kollarımdı.
Devlet Hastanesi'ne gidicem 19 unda gün almak için bel lipo karın germe ve karna lipo yapacak
Ayy ciddenmi ozaman bir bakıcı tutmam gerekicek 2 çocuğum var çünkü
Maşallah size atlatmissiniz ya darısı başıma zaten devlette olacağım için günü bekliyecegm ozaman kadar bakacak birilerini buluruz ptesiyi iple çeker oldum :)Benimde 1 kızım var. Annemler bebişime baktı, eşim bana baktı. Size de bakacak biri lazım. TEk başınıza yatıp kalkmanız ilk zamanlar imkansız.
Ameliyat olalı 8 gün oldu. Hala daha yatıp kalkarken zorlanıyorum.
Maşallah size atlatmissiniz ya darısı başıma zaten devlette olacağım için günü bekliyecegm ozaman kadar bakacak birilerini buluruz ptesiyi iple çeker oldum :)
İnşallah canım çok uzun bir süreye erteleme olmasın da 5 6 ay gibi :)İnşallah iyi geçer görüşmeniz.
İnşallah ertelemez çünkü bu havada bile 2 tane korse takması ölüm gibi. Kardeşim haziranda sadece karın bel lipo oldu. O sıcakta korseyi o kadar zor taktı ki.İnşallah canım çok uzun bir süreye erteleme olmasın da 5 6 ay gibi :)
Çok doğru söylüyorsun bakalım ptesi ola hayır ola :) nasıl baya incelme oldu mu kız belde ve karında memnunmusunİnşallah ertelemez çünkü bu havada bile 2 tane korse takması ölüm gibi. Kardeşim haziranda sadece karın bel lipo oldu. O sıcakta korseyi o kadar zor taktı ki.
Sadece sarkık göbeğim yok, aşırı ödem var. Herhangi bi incelme söz konusu değil daha. Keşke hemen olsa.Çok doğru söylüyorsun bakalım ptesi ola hayır ola :) nasıl baya incelme oldu mu kız belde ve karında memnunmusun
Ananas tavsiye ediyorlar ödem atıcı yeşil çayda iç doktoruna sorarak umarım bir an evvel odemini de atarsın mükemmel bir sonuç görürsünSadece sarkık göbeğim yok, aşırı ödem var. Herhangi bi incelme söz konusu değil daha. Keşke hemen olsa.
İnşallah ama 2-3 ay gerekli sanırım.Ananas tavsiye ediyorlar ödem atıcı yeşil çayda iç doktoruna sorarak umarım bir an evvel odemini de atarsın mükemmel bir sonuç görürsün
Tabiki ben meme ameliyatı oldum onda bile 6 ay süre verdi doktorİnşallah ama 2-3 ay gerekli sanırım.
Bende oldumTabiki ben meme ameliyatı oldum onda bile 6 ay süre verdi doktor
Ne zaman küçültme mi buyutmemi ben kuculttumBende oldum
KüçülttümNe zaman küçültme mi buyutmemi ben kuculttum
120 beden den 80 e inmek harika oldu ama ne varsa alındı süt bezlerime kadarKüçülttüm
Ben karın germe ve karın bel lipo aynı anda oldum. Çok zorlandım anesteziden dolayı bi türlü ayağa kalkamadım. Kullanabildiğim tek şey kollarımdı.çok
İz kaldı mıBen karın germe ve karın bel lipo aynı anda oldum. Çok zorlandım anesteziden dolayı bi türlü ayağa kalkamadım. Kullanabildiğim tek şey kollarımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?