Kol germe karın germe sırt bel lipo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Kizlar 19 unda randevum var gün alacağım bu ameliyatları doktor aynı gün yaparmi acaba kombine diye geçiyor sanırım çok heyecanlıyım kol germe karın germe aynı anda olan varmı nasıl bir zorluk oldu nasıl geçti ameliyatiniz

Ben karın germe ve karın bel lipo aynı anda oldum. Çok zorlandım anesteziden dolayı bi türlü ayağa kalkamadım. Kullanabildiğim tek şey kollarımdı.

Ben karın germe ve karın bel lipo aynı anda oldum. Çok zorlandım anesteziden dolayı bi türlü ayağa kalkamadım. Kullanabildiğim tek şey kollarımdı.
Devlet Hastanesi'ne gidicem 19 unda gün almak için bel lipo karın germe ve karna lipo yapacak
Ayy ciddenmi ozaman bir bakıcı tutmam gerekicek 2 çocuğum var çünkü

Benimde 1 kızım var. Annemler bebişime baktı, eşim bana baktı. Size de bakacak biri lazım. TEk başınıza yatıp kalkmanız ilk zamanlar imkansız.
Devlet Hastanesi'ne gidicem 19 unda gün almak için bel lipo karın germe ve karna lipo yapacak
Ayy ciddenmi ozaman bir bakıcı tutmam gerekicek 2 çocuğum var çünkü

Ameliyat olalı 8 gün oldu. Hala daha yatıp kalkarken zorlanıyorum.

Maşallah size atlatmissiniz ya darısı başıma zaten devlette olacağım için günü bekliyecegm ozaman kadar bakacak birilerini buluruz ptesiyi iple çeker oldum :)

İnşallah canım çok uzun bir süreye erteleme olmasın da 5 6 ay gibi :)
İnşallah ertelemez çünkü bu havada bile 2 tane korse takması ölüm gibi. Kardeşim haziranda sadece karın bel lipo oldu. O sıcakta korseyi o kadar zor taktı ki.

İnşallah ertelemez çünkü bu havada bile 2 tane korse takması ölüm gibi. Kardeşim haziranda sadece karın bel lipo oldu. O sıcakta korseyi o kadar zor taktı ki.
Çok doğru söylüyorsun bakalım ptesi ola hayır ola :) nasıl baya incelme oldu mu kız belde ve karında memnunmusun

Çok doğru söylüyorsun bakalım ptesi ola hayır ola :) nasıl baya incelme oldu mu kız belde ve karında memnunmusun
Sadece sarkık göbeğim yok, aşırı ödem var. Herhangi bi incelme söz konusu değil daha. Keşke hemen olsa.

Sadece sarkık göbeğim yok, aşırı ödem var. Herhangi bi incelme söz konusu değil daha. Keşke hemen olsa.
Ananas tavsiye ediyorlar ödem atıcı yeşil çayda iç doktoruna sorarak umarım bir an evvel odemini de atarsın mükemmel bir sonuç görürsün

Kizlar Gaziosmanpaşa devlet hastanesi estetik ameliyatlarını kapattirmis ptesi gittim öğrendim çok üzüldüm varmı ameliyat yapan hastane devlette

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…