tek çözümü var o da boğazını biraz tutacan arkadaşım. yanında da mümkün olduğunca spor yapıcan. herkesin yapısı vücut tipi farklı mesela ben 3-4 gün az yiyince hemen kollarım göğsüm karnım iniyor. sen de bi başla bakalım farkı farket, sonra inceldiğini gördükçe şevkin artar zaten. bacaklar için de bol yürüyüş önemli. bol su içmek de çok faydalı. kolay gelsin.
Ender saraçın egzersiz hareketleri var 10 tane youtube'da bulabilirsin, orada kollar ve koltukaltları için inceltme hareketleri de var. 3 haftada inceltiyormus sabah akşam yapmak kaydıyla.
canım goğus ıcın ıhlamur ıc acayıp ıse yarıyo ve yesıl cayda mutlaka ıc gobek hareketlerını de yaptın mı kompla ıncelıyon ve erıyon ben sporada gıdıyom bunları da yapıyom ıkı ay demeden uc kacak katım vardı gıttı canım uc tanede doğum yaptım doğum kılosuydu ımkanın varsa spora yazıl yada evde yap amma kesın bısey yapta sonucunuda hemen alırsın valla
Canım çok teşekkür ederimTebrik ederim seni Ihlamura şaşırdım doğrusu, hiç sevmem kendisini ama işe yarıyorsa içerim valla:) Dün, kahve göğüs küçültüyormuş diye bir yazı okudum şimdi onuda içiyorum. Yeşilçaya bayılırım çok severek içiyorum onu.Spora gelince hergün 1 saat 5,5 km hızla yürüyorum 2 haftadır böyle ama, öncesinde kışa bağlı yayıldım Bakalım bir azimle dambıl çalışıyorum ama bu seferde göğüs küçültüyüm derken iyice büyütmem değilmi
Canım çok teşekkür ederimTebrik ederim seni Ihlamura şaşırdım doğrusu, hiç sevmem kendisini ama işe yarıyorsa içerim valla:) Dün, kahve göğüs küçültüyormuş diye bir yazı okudum şimdi onuda içiyorum. Yeşilçaya bayılırım çok severek içiyorum onu.Spora gelince hergün 1 saat 5,5 km hızla yürüyorum 2 haftadır böyle ama, öncesinde kışa bağlı yayıldım Bakalım bir azimle dambıl çalışıyorum ama bu seferde göğüs küçültüyüm derken iyice büyütmem değilmi
yok canım buyumuyomus dabıla bende sporda yapıyom arada hocam calıs dıyo ıhlamur ıcın doktaor onerdı bılıyomusun sıkılastırıp dırı ve sekıl lenmesını sağlıyomus benım kılo lar gıdıce bıldıın vıcık vıcık oldular ama sımdı bıseye benzemeye donduler nede olsa calısıyom o kadr onlar ıcınde hepımız< uğrasıyoz burda bır bırımıze destek olalım bılgılerımızı sunalım demı canım
canım göğüsler büyümez kolların bacakların hatta kalçan şekillerinir tabi doğru hareketleri yaparsan.
bol su iç.
akşam 18:00-18:30 dan sonra birşey yeme.
öğünlerine ara öğünlerini ekle.
meyvanı ara öğünlerde ye geç saatlerde yenen meyvalar şeker olarak vucutta kalıyormuş çikolata gibiymiş.
yeşil çayı günde 2 fincan öneriyorlar fazlası zararlıymış
yiyeceklerinde sebze ağırlı öğünler yap.
makarna pilav hamurişleri ekmeği azalt.
beyaz ekmek yeme.
kilo veriyorsan sıkılaşman gerekiyor.bunun içinde spor yapman lazım.
koşu bandın var galiba hızını kademeli olarak artır 5 ile başlıyorsan 5.5 sonra 6.0 falan gibi.
mekik falan çekebiliyorsan karnında sıkılaşır.
dün internette bir yazı gördüm link verilmiyor galiba istersen özelden atarım.
Çoook teşekkür ederim destekleriniz içinKoşu bandım var aylardır durdu bir köşede, ama artık 2 haftadır düzenli yapmaya çalışıyorum. 5,5 yürüyüp 8 de 2 dk koşuyorum ara ara. Mekiği hayatıma sokmam lazım haklısın. Dambıl konusunda içime su serptiniz, önerilerinize uyacağım Linki yollamanı isterim ama ben msj yazamıyorum sanırım:)
linki özelden gönderdim sana kolay gesin
Bir bilen varsa söylesin lütfen, nasıl zayıflar buralar? 74 kiloyum 164 boyum. Bütün kilolarım kemerden yukarı sıkıştırılmış gibi
Kışın saklayabiliyorumda hırka vs , yaz zor işte.
Tatlım plates ve saülam bir diyetle sadece 1 ay da rahatlarsın, sonra estetiksel görünüm memnunluğu açısından ister devam edersin ister bırakırsın
ayyy bende deniyecem bütün kilo üstte çok feci bir durum altta hiç bişe yok çok çirkin oluyor giydiğin yakışmıyor biraz kalçam olsun isterdim bu nedenle belim çok kalın duruyor 152 boyum 55.5 kilom var ama hiç narin durmuyorum bu da benim moralimi bozuyor mesela ben üst tarafa kısa hiç bişi giyemiyorum gömlek falan daha tıkış tıkış duruyor bende yürüyüşe başlayacam üst beden 42 iken alt beden 38 bu da iğrenç bir durum(((
Hiçbir sağlık sorununun olmadığını varsayıyorum.
1- Bol su iç
2- Ekmek, pirinç ve patatesten uzak dur. Yiyeceksen de bulgur pilavını tavsiye ederim.
3- Muz ve benzeri meyvelerden uzak dur. Kayısı tarzı, kurusu da olabilir, meyveleri tüket.
4- Kendini yememen konusunda doydum artık diyerek şartlandır. Bakacaksın bi süre sonra zaten yiyemeyeceksin.
5- Spor yap ama tempolu ve terleyebileceğin sporlar olsun. Spor yaparken yediklerini düşün zorlandıkça yemek yemek istemeyeceksin zaten.
6- Yemek yerken de sporda çektğin eziyeti düşün yemekten vazgeçersin.
7- Akşam 7'den sonra hiçbir şey yeme sadece su iç.
Hadi kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?