kol karin germe

cansezaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
2
0
16
Ankara
Merhabalar hanimlar ben 21 yaşındayım ve vucudumdan nefret eder oldum kollarim bacaklarim gobegimda catlaklar var encokta beni mahveden kollarim dusunun kisa kollu bile giyemiyorum kendimi bu yuzden igrenc hissediyorum ve catlaklara hicbir cozum göremedim onca arastirmaya ragmen bende kol ve karin germeye basvurmak istiyorum yaptiranlar varaa bilgi verirlerse çok cok mutlu olurum

Merhaba konuya teyzemden dolayı az çok hakimim :) Kol sarkması derece olarak çok yüksek değil ise, ameliyat sadece koltuk altından yapılacak minik bir kesi ile kolu içeriye doğru gererek kol germe işlemi oluyormuş . Böylece ameliyat izi de olmamış gibi kalıyor. Yani koltuk altından iz ne kadar görünecek veya ne kadar sarkık önce bunu bilmek gerek

Merhaba konuya teyzemden dolayı az çok hakimim :) Kol sarkması derece olarak çok yüksek değil ise, ameliyat sadece koltuk altından yapılacak minik bir kesi ile kolu içeriye doğru gererek kol germe işlemi oluyormuş . Böylece ameliyat izi de olmamış gibi kalıyor. Yani koltuk altından iz ne kadar görünecek veya ne kadar sarkık önce bunu bilmek gerek

Canim cevabin icin oncelikle cok tesekkur ediyorum teyzen catlaklardan dolayimi yaptirdi sadece sarkmami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…