- 29 Temmuz 2018
- 116
- 90
- 13
- 23
- Konu Sahibi Melisaslan7
Arkadaşlar kollarımda hafif sarımsı tüyler var yakından bakınca veya güneş vurunca belli oluyor tüy dökücü krem kullansam fayda sağlar mı ? Birde tüy dökücü arttırıyor diyorlar doğru mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aradığım mesajdı tesekkürler o zaman tüy dokücüden uzak durucam. Ağd canımı çok yakıyor ma yapcak bisey yok artıkagda yaptirin olmazmi
ben tuy dokuculeri sevmiyorum cikarken jiletle alinmis gibi cikiyor
Lazer derken epilasyon mu yaptiriyorsunuzLisedeyken 2 sene kullandim uzatiyor resmen. Uclari sari oldugundan dipleri siyah siyah belli oluyor.
Philips lumea aldim ben, jiletle kolumu alip lazer yapiyorum
En kesin cozum o oldu bende
Evet lumea ev tipi lazer cihaziLazer derken epilasyon mu yaptiriyorsunuz
agda yaptirmadan once agziniza bir seker atin aciyi biraz azaltir birde ac olmayinBu aradığım mesajdı tesekkürler o zaman tüy dokücüden uzak durucam. Ağd canımı çok yakıyor ma yapcak bisey yok artık
Peki bu lazer sadece tüyler için mi ?Evet lumea ev tipi lazer cihazi
Beninkini baya inceltti
Ama simdi hamileyim biraktim kullanmayi
Cikiyor yine ama agdayla aliyorum
Dogumdan sonra tekrar basliycam insallah
Nasil yani tuyler? Yara izini falan mi kast ediyorsunuz?Peki bu lazer sadece tüyler için mi ?
Tamam teşekkürler konu kapanabilirNasil yani tuyler? Yara izini falan mi kast ediyorsunuz?
Sadece tuyler icin
Burun seviyesinin yukarisi haric yuz de dahil her yer icin kullaniliyor
Bende 1 senedir alıyorum . Ağda ile sonra lazer yapıyorum evde ..
Baya bitti sayılır .
Yalnız ilk zamanlar ağda ile almama rağmen çıktıgında kirpi gibi çıkardı . Büyüdükçe yumuşardı .
Seyrekti kol tüylerim .butun vucüdumu almışken onuda alayım dedim .Sizin kol tuyleriniz nasıldı
Kol genelde pek kalın olmuyor. Ev tipi lazer etkili oluyor mu
Seyrekti kol tüylerim .butun vucüdumu almışken onuda alayım dedim .
Ama ilk zamanlar korktum kirpi gibi çıkınca şuan çok seyrek .
Çok memnunum . Günü günüe yaptım . Özel bölgemde hiç yok denecek kdr az .. Bacaklarımda aynı . Bıyıklarım çıkmıyor ..
Bir tek koltuk altımı bitiremedim . Oda baya azaldı ama hala var ..