Kola içirilen bebek öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kola içirilen bebek öldü
Sitene Ekle

ADANA, (DHA)-

ADANA’nın Ceyhan İlçesi’nde 2 yaşındaki ağabeyi tarafından biberonla kola içirildiği iddia edilen 1,5 aylık Diyap Tankçı hayatını kaybetti.

Ceyhan İlçesi’nin Esentepe Mahallesi’nde oturan Veysel-Hamide Tankçı çiftinin 1,5 aylık bebeği Diyap Tankçı, iddiaya göre ağabeyi tarafından biberonla içirilen koladan sonra rahatsızlandı. Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürülen minik Diyap, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar bebeğin ölümünü şüpheli bulması üzerine polise haber verdi. Baba Veysel Tankçı’nın polise 2 yaşındaki oğlunun biberonla bebeğe kola içerdiğini, daha sonra da rahatsızlandığını söylediği öğrenildi.

Bebeğe otopsi yapılmasına karar verilmesi üzerine minik Diyap’ın cenazesini baba Veysel Tankçı kendi elleriyle Adana Adli Tıp Kurumu’na teslim etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Off ya neden dolayi ölmüş olabilir? Acaba asitten mi yoksa nefes borusuna falan mo kaçmış? Yazik ya Rabbim ailesine sabir versin inşallah. .

Bnce o kola hic bi cocuga dahi verilmemeli cok zararli yeri gelince buyuklere bile zarar verior o yavrucaklara dahiverilmemeli o minicikler ne oldugunubilmedikleri icin iciorlarbnce cok uzuldum ajlesine sabirversin allhim zor bi durum

Yavrumm...
Nasil üzüldüm.
Ne kadar zararli bizde bile bile iciyoruz işte.

Otopside netleşir ama kola 1,5 aylık bebek için çok ağır bence de henüz bağırsakları , midesi hazır değildir .
Yavrum benim melek oldu .

böbrekleri falan mı iflas etti acaba, nasıl oldu, belkide açtı bebek, çok içti şekerli olunca

böbrekleri falan mı iflas etti acaba, nasıl oldu, belkide açtı bebek, çok içti şekerli olunca
Bence çok içemememiştir . Asit deposu malum , nasıl içsin daha minicik ne bileyim mümkün olabilir mi acaba ?
Aklım almadı , ya asiti kaçmıştır ya da daha evvel kolaya alıştırıldı ise farklı tabii .

Offf cok berbat.

Yetiskin vucuduna bile oyle zarari var ki
Youtubeden acin izleyin kola icinde bekletilen organlar , kola icinde bekletilen diş.
Dehset verici
O yuzden yillardir asla ve asla kullanmiyorum kullananlari kesinlikle uyariyorum

Offf col berbat.

Yetiskin vucuduna bile oyle zarari var ki
Youtubeden acin izleyin kola icinde bekletilen organlar , kola icinde bekletilen diş.
Dehset verici
O yuzden yillardir asla ve asla kullanmiyorum kullananlari kesinlikle uyariyoru.

geçen kadının teki kolayla dibi tutmuş tencere temizledi tv de

hadi biz bi şekilde alıştık ama çocukları kesinlikle uzak tutmalı

geçen kadının teki kolayla dibi tutmuş tencere temizledi

Direkt asit, tencereyi bile temizlemis boyle bir sey olabilir mi
İnsanoglu yaptiklariyla kendi sonunu kendisi hazirliyor

geçen kadının teki kolayla dibi tutmuş tencere temizledi tv de

Ben senelerdir içmiyorum . Karmin böcek olayını öğrenince midem bulandı . Eve de almıyoruz .

muhtemelen buyugu iciyordu biberonla. yoksa mumkun degil 2 yasinda cocuk biberona kola koyamaz.
insallah olurken aci cekmemistir melek.

buyuk ihtimalle bu anne baba adindaki cahil varlikalr iki yasindaki yavruya kola koydular biberona, oda kuçuge verince gazi nefes borusuna falan kaçti herhalde
çocuga kola veren ebeveynleri bi kasik suda bogasim varr

Oof benım kızımda kola hastası..ben ıcerken bardagımı kaptı yemekte..sonra surekli ister oldu daha 21 aylık..eve sokmuyoruz artık kola kesinlikle..faydalı bişe içmez,babası gıbi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…