Bence çok içemememiştir . Asit deposu malum , nasıl içsin daha minicik ne bileyim mümkün olabilir mi acaba ?böbrekleri falan mı iflas etti acaba, nasıl oldu, belkide açtı bebek, çok içti şekerli olunca
alışcak zamanı olmuşmudur ki 1,5 aylıkBence çok içemememiştir . Asit deposu malum , nasıl içsin daha minicik ne bileyim mümkün olabilir mi acaba ?
Aklım almadı , ya asiti kaçmıştır ya da daha evvel kolaya alıştırıldı ise farklı tabii .
Offf col berbat.
Yetiskin vucuduna bile oyle zarari var ki
Youtubeden acin izleyin kola icinde bekletilen organlar , kola icinde bekletilen diş.
Dehset verici
O yuzden yillardir asla ve asla kullanmiyorum kullananlari kesinlikle uyariyoru.
Öyle tabii ama düşünsene 1,5 aylık bebek çok miktarda colayı nasıl içsin asitli asitli .alışcak zamanı olmuşmudur ki 1,5 aylık
Direkt asit, tencereyi bile temizlemis boyle bir sey olabilir migeçen kadının teki kolayla dibi tutmuş tencere temizledi
hadi biz bi şekilde alıştık ama çocukları kesinlikle uzak tutmalı
otopside çıkar, haberini verirler umarımÖyle tabii ama düşünsene 1,5 aylık bebek çok miktarda colayı nasıl içsin asitli asitli .
Ben senelerdir içmiyorum . Karmin böcek olayını öğrenince midem bulandı . Eve de almıyoruz .geçen kadının teki kolayla dibi tutmuş tencere temizledi tv de
hadi biz bi şekilde alıştık ama çocukları kesinlikle uzak tutmalı
Haberi basında çıkarsa sen kaçırmazsın öğreniriz vasıtanla .otopside çıkar, haberini verirler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?