- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Peki o zaman, benim bir süre ara vermem gerekiyor içmeye. Umarım bu kez işe yarar :)
ara vermek oldukça iyi geliyor

tabi azim çok önemli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o zaman, benim bir süre ara vermem gerekiyor içmeye. Umarım bu kez işe yarar :)
Bende de vicks vaporub bagimliligi var .
2-3 saat surmesem basima agrilar giriyor![]()
İşte bende de böyle kriz gibi oluyor, dayanılmaz bir şey :)Bende de vicks vaporub bagimliligi var .
2-3 saat surmesem basima agrilar giriyor![]()
Hahahaha, bak hiç aklıma gelmedi Le Cola, kolaya küserim sanırım :)kola ihtiyacını 1-2 gün Le Cola ile gidermeye çalış. bak bakalım bir daha canın istiyor mu![]()
Ben de yazacaktım kola vucudundaki insülin dengesini bozar,pankreasın çalışma düzenini bozar ve neyazık ki
pek çok hastalığa zemin hazırlar diye yukarıdaki alıntıda çok üzel özetlenmiş.
kısacası bu masumane bir bağımlılık değil,geleceğine kötü yatırım yaptığın zararlı bir bağımlılık.
arada içilir ,hepimiz içeriz.ama günde 1-2 lt içmek bence korkunç.
işin bu boyutlarını düşünerek kendini ikna etmeye bak bence.madensuyu filan içsen olmuyo mu:))
Çok teşekkür ederim :) Bunu yazdıktan sonra bardağı mutfağa götürüyorum ve artık arar veriyorum içmeye :)
aa benimde aynen ....bayılıyorum kokusuna başım ağrıdımı direk sürüyorum.ağırmasa bi yer buluyorum sürmek için
ne güzel başladınız bile
tam emin değilim ama okuduğum bir makalede kolanın vücuttaki suyu ciddi anlamda azalttığını okumuştum.
yani bir bardak kolanın kaybettirdiği suyu yaklaşık 24 bardak su telafi edebiliyor.
eğer hafızam beni yanıltmıyorsa bu şekildeydi.
Ben cantamda gezdiriyorum artik .
Satisi yasaklanmis ne yapacagiz bilmiyorum.
Dun bir yere giderken yanina almayi unutmusum.
Basimin agrisindan balkonda oturdum nefes alamadim..
Ben cantamda gezdiriyorum artik .
Satisi yasaklanmis ne yapacagiz bilmiyorum.
Dun bir yere giderken yanina almayi unutmusum.
Basimin agrisindan balkonda oturdum nefes alamadim..
Kızlar merhaba :)
Aslında burada anlatılanlara göre çok da büyük bir dert değil benim derdim ama bir türlü çözüm bulamıyorum
Ben aşırı derecede kola bağımlısıyım, günde 1 - 1,5 lt kola tüketiyorum, hatta şu konuyu yazarken bile kola içiyorum düşünün :)
Bırakmayı çok denedim, bi dönem ailem yasakladı gittim gizli gizli aldım. Kendimi zorlayıp bir gün içmezsem ertesi gün gidip alıyorum hemen.
Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim, aranızda benim gibi kola delisi var mı? :)
böbreklere çok zararı var.doktorum bana yasakladı24 bardak mı? :0 Sürekli su içme ihtiyacı hissetmemin nedeni şimdi belli oldu :) Tam olarak bırakamasam bile en azından azaltmam lazım.
Kızlar merhaba :)
Aslında burada anlatılanlara göre çok da büyük bir dert değil benim derdim ama bir türlü çözüm bulamıyorum
Ben aşırı derecede kola bağımlısıyım, günde 1 - 1,5 lt kola tüketiyorum, hatta şu konuyu yazarken bile kola içiyorum düşünün :)
Bırakmayı çok denedim, bi dönem ailem yasakladı gittim gizli gizli aldım. Kendimi zorlayıp bir gün içmezsem ertesi gün gidip alıyorum hemen.
Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim, aranızda benim gibi kola delisi var mı? :)
24 bardak mı? :0 Sürekli su içme ihtiyacı hissetmemin nedeni şimdi belli oldu :) Tam olarak bırakamasam bile en azından azaltmam lazım.
Sen ne güzel vazgeçebilmişsin :) İşte mesela birkaç gün ara verince bir bardağın hepsini içemiyorum, fazla geliyo ama sonra tekrar başlıyorum içmeye. Artık her şey zararlı zaten ama bari daha az zararlısını tüketelim :)ben de böbrek taşı var. ne zaman muayeneye gitsem ultrason cektirirken doktor baslar söylemeye. . çay, kahve, kola yasak ! annem baskı yapardı içme içme diye. pek takmazdim açıkçası. ama simdi evliyim. esim mümkünü yok icirtmez. ben de onun olmadığı ortamlarda da vicdan yapıp içmiyorum. Çünkü hastalandigim zaman hem üzülüyor hem de yapmamam gerekenleri yaptığımı ya da yapmam gerekenleri yapmadigini yüzüme yüzüme vuruyor. sirf bu yuzden icmiyorum :) gecen misafirlikte doldurdular. aylardir bak düşün aylardir icmiyordum. o kola var ya dünyanın en guzel icecegi gibi geldi. herkesle beraber 1 bardak ictim ama orda biraktim yani devamı gelmedi :)) korkumdanşaka bi yana da cok zararli bir sey
ne yap et nefsine hakim ol. diger hazir içecekler de zararli. meyve sulari bile ama kola hepsinden beterrr !!
yakın arkadaşımın koladan migdesi delindi az daha ölüyordu..sonra bıraktı..yerine laternatif bul..
aaa çok enteresan.hiç duymamıştım.
o neden böyle bir istek uyandırıyor ki insanda.araştırdınız mı?
benimki okadar değil...işten eve geçince sarılıyorum hemenyasaklanmışmı neden ki
![]()
Sen ne güzel vazgeçebilmişsin :) İşte mesela birkaç gün ara verince bir bardağın hepsini içemiyorum, fazla geliyo ama sonra tekrar başlıyorum içmeye. Artık her şey zararlı zaten ama bari daha az zararlısını tüketelim :)
Ben de hep ondan korkuyorum, sonra diyorum ki bugüne kadar bir şey olmadı :) Teşekkür ederim, başka bir içecekle avutucam kendimi :)