Şöyle anlatayım, sabah kalkardım hemen bir bardak kolar ve sigara, öğle yemeğinde yemeğin yanında en az bir kola, akşam yemeğinde en az bir kola, arkadaşlarla bir yerde otururken kola, gece biryelrere gittiğimizde kola ;akşam eve gelince, film falan izlerken kesin kola zaten, gece susadığımda kola ve en son yatmadan önce son sigaramın yanında bir kola daha:)) yani günde içtiğim kolayı litre hesabına vuramıyordum o kadar diyeyim. Eve 2,5 litrelik 4 lü paket alsam pazartesiden cumaya ancak gidiyor ki evde geçirdiğim zamn bile kısıtşlı ne ara içiyorsam:)
Sonra 2 hafta önce bölümce şeker detoksuna girdik, rafine şeker ve şeker hissi yaratan (aspartam, yapay tatlandırıcı içeren) herşey yasaklandı:)) yemeklerde artık fesleğenli ayran falan içiyorum. bir de sade soda içiyorum, içinde tercihen bir dilim portakalla, portakal yoksa limon. Ne yalan söyliyeyim, kolanın yerini tam tutmuyor ama, 2 haftada bile göbeem küçüldü yahu:)) sabahları hep yorgun kalkardım, böööyle resmen sürünürdüm yataktan çıkarken, şimdi alarm çalıyor hop kalkıyorum (tamam abarttım biraz, 2. alarmda kalkıyorum:))
Öncelikle eve kola almayı bırak, onun yerine ayran al şişe şişe, SEK in naneli ayranı falan var, çok güzel. Dışarıda da dediim gibi portakal ya da limon dilimli soda. Haydi göreyim seni:))