İşte konuyu açtığım günden beri içmiyorum, tabi içimde kopan fırtınaları tahmin edebilirsin :) Sen de bana katıl bence :)
IceTea ye başla o zaman, bi miktar dindirebilirsin arzunu :) O benim biricik sevgilim, pek sanmıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte konuyu açtığım günden beri içmiyorum, tabi içimde kopan fırtınaları tahmin edebilirsin :) Sen de bana katıl bence :)
Kola kardeeeş![]()
2 gün cezalıydım, anca yazabiliyorum :)
Konuyu açtığım günden beri kola içmiyorum. Ayran, maden suyu, ice tea ne bulursam içiyorum :) Le Cola'yı da denedim bu arada, tabi bir coca cola değil benim için ama en azından canım kola istediğinde alıp içerim valla le cola![]()
Erdoğan'n ses kayıtlarıyla ilgili bi konu vardı, biraz fazla kaptırmışım kendimi cezamı aldım oturdum yerimeevet ya baktım cezan vardı hayırdır neden cezalandırıldın bakim kola kardeşim:))))
bu arada kola içmemen süper baya ilerleme katttin demek valla helal sana şaşırttınbeni![]()
Şimdiden başladı gibi zaten sorunlar, ama birkaç günden beri içmiyorum, arınmaya çalışıyorum kendisinden :) Teşekkür ederim :)1 lt kola 45 kesme şeker demek,sadece bu kadar şekeri koladan alıyorsun düşün ileride yaşayacağın sağlık problemlerini.
Benim de kahve ile aramda var böyle bir bağ, günde ortalama 4-5 kupa içiyorum. Daha fazla içtiğim de oluyor. Kafein de bir bağımlılık o yüzden vücudun arıyor, öncelikle miktarı her hafta yarıya indirip, 1 bardağa indirdikten sonra 21 gün tamamen kesebilirsin, 21 gün sonra eskisi kadar aramayacaksın zaten, sonra nadir içersin.
Erdoğan'n ses kayıtlarıyla ilgili bi konu vardı, biraz fazla kaptırmışım kendimi cezamı aldım oturdum yerime
İçmiyorum valla, bi geçenlerde ilk kez üstünde ismim yazan bir kola gördüm onu aldım yine 3 gündür içmiyorum :) Valla ben de şaşırdım kendime kola kardeşim![]()
Şimdiden başladı gibi zaten sorunlar, ama birkaç günden beri içmiyorum, arınmaya çalışıyorum kendisinden :) Teşekkür ederim :)
Ah bu kafein işte.. Birden kestim bakalım, bi geçen gün içtim ama eskisi gibi değilim artık, umarım devam edebilirim böyle :) Çok teşekkür ederim yorumun için![]()
hay allah kaptırma kendini şöyle konulara sosyal platformdada bir sürü yazı yazıyolar arkadaşlar birbirine giriyo ben karşıyım herkes kimi tutarsa tutsun özgürdür ark bozulmaya değermi![]()
Bence de, o yüzden şimdi uzaktan takip ediyorum fazla sivrilmiim diyorum![]()
Ben de ayran, ice tea, maden suyu, su tüketiyorum sürekli. Canım pek istemiyo şimdilik :) Teşekkür ederim :)bende de vardı kola bağımlılığı sonra çok su içmeye başladım günde 1,5-2 litre fln sonra canım kola istemeye başladı çünkü susayınca da kola içiyordum ben,şimdi ancak yemeğin yanında
Boy ve kilonu merak ettim..
Kola düzenli tüketilirse kilo yapıyor çünkü :)))
Kilo normal:)Ben de ayran, ice tea, maden suyu, su tüketiyorum sürekli. Canım pek istemiyo şimdilik :) Teşekkür ederim :)
Boyum 1.60 kilom 51-52 geziniyorum öyle :)
Kilo normal:)
Demek ki metabolizman iyi çalışıyor:)
Kola yerine portakal sıkacağı al. Evde sık iç. Hem çok zevkli oluyor :)
Hem de ben geçen kış her sabah eşimle içmeden çıkmadım evden. Hiç hasta olmadık. Bu yıl üşendim sıkmadım. İki kere hasta olduk![]()
Oooo çikolata da var hem de her gece:)))Evet, her gece koca bir bardak kolayla çikolataya rağmen kilo konusunda bi sorun yaşamadım çok şükür :)
Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, siz de dikkat edin kendinize :)
Şimdilik kola yerine başka alternatifler buldum, ben de üşeniyorum portakal suyu sıkmayayoksa aslında en faydalısı o :)
Ben de ayran, ice tea, maden suyu, su tüketiyorum sürekli. Canım pek istemiyo şimdilik :) Teşekkür ederim :)
Boyum 1.60 kilom 51-52 geziniyorum öyle :)
Şimdi kola olmayınca çikolata da yok pek :)Oooo çikolata da var hem de her gece:)))
Ben yemeye korkuyorum kilo alırım diye:)
Amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma:) Zamanı gelince sana da nasip etsin Allahım:)
Ben hamile kaldığımdan beri bir kere kola içtim:) Asitli her türlü içecek sakıncalı aslında. Süt içiyorum ben:))) Yoğurt yiyorum:)) Sen de ilerde yemek zorunda kalcan:)))
Ayran,şalgam ve evde sıkılmış meyve tüketmeni tavsiye ederim canım,sonuçta maden suyunun içinde bile asit var saf maden suyu değil ki,ice tea asit yok ama şeker oranı fazla diyorlar bende bir iki kere içmiştim şekerli geldi bana kola bağımlılıgımdan kurtulayım derken bu sefer bunun bağımlısı olma bu seferde şeker komasına girersin falan.
Kola icmeden duramazdim her gun mutlaka en azindan bir kutu cola icerdim. Sonra icinde 42 adet seker oldugunu okudum. Daha once de duyuyordum bir seyler ama o gun biraktim. O gunden beri kola free yim. Sigarayi birakiyor gibi konustum ama gercekten oyle bagimliydim.![]()
Sigara bağımlılığı gibi ama :) 42 şeker felaket bi şey gerçekten, ben de içmiyorum birkaç gündür, devamını getirebilirsem hayatımdan çıkarmayı başarıcam bu kez :) Ne güzel siz bırakmışsınız, teşekkür ederim ayrıca![]()
Önce okul tabiki :) Her şeyden önce hem de:) Sana başarılar dilerim :)))Şimdi kola olmayınca çikolata da yok pek :)
En güzeli süt bence de :) Ay benim için daha erken, önce okulu bitirmem lazım :) Zamanı geldiğinde nasip eder inşallah Allah'ım :) Çok teşekkür ederim :)
Şuan ne bulursam içiyorum zaten, ama daha çok su tüketiyorum :) Yok bi kere yine kolayı bırakayım diye ice tea içmiştim bu kez ona bağımlı oluyodum nerdeyse :) Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım :)