kolan international dr. meliz onbaşıoğlu hakkında bilgi

Merhaba,

Çok geçmiş olsun, kaybınıza ve karşılaştığınız tutuma üzüldüm. İyi hekimlerle karşılaşmak biraz da şans işi. Her zaman hakkınızda hayırlı olacaklarla karşılaşmanızı dilerim.

Benim merak ettiğim bir konuda, kolan international'daki muayane masaları. Jinekolojik muayene de beni en çok masanın dizaynı rahatsız ediyor. Ancak son yıllarda bazı kliniklerde koltuk tipinde olanlarda var. Kolan hastanesindeki muayene masası da o eski tipte yatık vaziyette olanlardan mı?

Merhaba,

Ben Seval Hanıma gidiyorum..memnunum genç ilgili bir doktor.Hamdolsun sorunsuz devam ediyoruz

Sevgili Üyeler,
Şişli Kolon Hastanesinde hala görev yapan Kadın doğum uzmanı Meliz Onbaşıoğlundan bende memnun olmadığımdan bıraktım. Evime yakın olduğu için tercih etmiştim. Doktorluk ve operasyon tecrubesi gayet sınırlı olduğundan başıma bir dünya iş açıldı. Kendisini hastane başhekimine ve sağlık bakanlığına şikayet ettim. Kesinlikle tecrubeli doktorları tercih edin.

Merhaba
Paylastiginiz bilgi icin tesekkurler..Kolan hastanesinden Seval Zerene gidiyordum.kendisi cuma gunu ayrilmis hastaneden ve ben 31.haftamdayim

Ne yapacagimi bilemiyorum (

Merhaba
Paylastiginiz bilgi icin tesekkurler..Kolan hastanesinden Seval Zerene gidiyordum.kendisi cuma gunu ayrilmis hastaneden ve ben 31.haftamdayim

Size nacizane tavsiyem Gayrettepe florence nightingale hastanesinde doc-dr-banu-bingol-gunenc ile ilerleyebilirsiniz.
Fakat devlet sigortası geçmiyor tabi. Müthiş bir insan ve doktor.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileklerimle..

Merhaba

Merhaba,
türkiye hastanesi Özgür Hanım ı tavsiye ederim kendisiyle avrasya hastanesinde çalıştım 36 haftalık iç kanama teşhisi ile acil sezeryana aldı eğer bunu anlamasaydı suan oğlumda bende yaşamıyor olabilirdik bilgi ve tecrubesiyle alanında 10 numara tavsiye ederim

Merhaba

Merhaba bende Biruni universite hastanesine gidiyorum aslinda dr konusunda hep bir talihsizlik basima geldi seval hanimda Biruni ye gecmis habeein olsun ben sirf universite hastanesi ve yogun bakim uniteleri icin birakmiyorum hastaneyi

Merhaba bende Biruni universite hastanesine gidiyorum aslinda dr konusunda hep bir talihsizlik basima geldi seval hanimda Biruni ye gecmis habeein olsun ben sirf universite hastanesi ve yogun bakim uniteleri icin birakmiyorum hastaneyi

Merhaba
Biruni hastanesi bana cok uzak oldugundan maalesef seval hanima gitmiyorum artik.
Meliz hanima gittim ve inanilmaz ilgili alakali cok memnun kaldim acikcasi..en basta seval hanim yerine meliz hanimla baslayabilirmisim o kadar farkli yani :)

Merhaba
Biruni hastanesi bana cok uzak oldugundan maalesef seval hanima gitmiyorum artik.
Meliz hanima gittim ve inanilmaz ilgili alakali cok memnun kaldim acikcasi..en basta seval hanim yerine meliz hanimla baslayabilirmisim o kadar farkli yani :)
Benim sansim dr yonunden hic gulmedi takipte oldugum dr medical parka gecti sonra hazer hanima gittim memnundum oda dogum izninde 17 araliga kadar baska dr lara gidiyorum yarin da seval hanima kontrolum var bakalim nasil gececek

Benim sansim dr yonunden hic gulmedi takipte oldugum dr medical parka gecti sonra hazer hanima gittim memnundum oda dogum izninde 17 araliga kadar baska dr lara gidiyorum yarin da seval hanima kontrolum var bakalim nasil gececek

Merhaba,

Seval Hanım'ın gençliği dolayısıyla pek tecrübeli olmaması beni tedirgin eden noktalardan biriydi.Gbeliğimin ilk dönemleri dr araştırırken Meliz Hanımı düşünmüş ama çoook yoğun olması nedeniyle Seval Hanıma karar vermiştim.
Ama biz gebeler doktorumuza kolay ulaşabilmeliyiz ve hızlı cevap alabilmeliyiz bence.
Ben kaprisli zırt pırt doktorunu arayan bir gebe olmadım hiç.Gebeliğimde yaşadığım çoğu durumu normaldir diyip sorma gereği bile duymadım.
Kurban bayramında gebeliğimin ilk zamanından beri devam eden vajinal baskım şiddetlenmiş ve vajinamda inanılmaz değişiklikler olmuştu.Bayram olması nedeniyle özel hayatına saygı duyup maill attım Seval Hanıma ve durumdan bahsettim..korkunç bir baskı var renk değişikliği ve girintili çıkıntılı şişlikler var diye tarif ettim.."Akıntı ve kaşıntı yoksa normaldir"dedi..Yani mantar enfeksiyonu yoksa salla dedi :)
İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu kendi kendime vajinal varis olabileceğim şüphesini güçlendirdim..Ertesi gün yine mail attım "durum hiç normal görünmüyor,bacak aramda kocaman testis varmış gibi ve yaşantımı ciddi etkiliyor"diye tarif ettim hatta o kadar çaresizdim ki mahrem bölgemin fotoğrafını çekip maille göndermeyi bile düşündüm..Mailime cevap vermedi!!
sonraki hafta kontrolümde hatırlamadı bile sorunumu,ben vajinal muayene olmak istediğimi söylediğimde muayene etti ve muayene sırasında gözleri faltaşı gibi açıldı"böylesini hiç görmemiştim"dedi..
haftalardır beni kontrol eden doktorun benim karakterimle ilgili bilgi sahibi olup,"bu hastam ciddi diyorsa durum ciddidir"diyip beni önemsemesini bekledim,maalesef olmadı..
artık uzun zaman geçtiğinden yeni doktor hastane araştırıp deneme-yanılma yöntemiyle değişiklik yapmak istemediğimden iyi bari devam edeyim diyip Seval Hanıma devam ettim.
Alllah bi şekilde razı gelmedi sanırım ve hastaneden ayrıldı,ayrıldığını maalesef instagramdan öğrendim!!ve 2gün sonrasına rutin muayenem varken! tedirgin oldum aradım,mesaj gödnerdim ertesi gün ya da sonraki gün geri döndü..
vs vs vs
sonrasında yukarılarda diğer mesajlarımda da yazdığım gibi biçare Meliz Hanıma başlayayım bari,hem bütün tahlillerim hastanenin bilgi bankasında saklı diyip Meliz Hanıma gittim.Çok mutlu ayrıldım ve kendisine de söylediğim gibi demekki bebeğime ilk Meliz Hanımın dokunması gerekiyormuş :))

Çok uzun yazdım ama açıkça durumu belirtmek istedim
Allah yardımcınız olsun,bol şans sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallahhhh

Tesekkurler aciklamaniz icin bende gittim cok ilgilendi hastanede ama bendede gebeligimde daha once gecirdigim vagina enfeksiyonu varligi ve 10 gunluk suren tedavimi anlattim gebelerin cogunda enfeksiyon olabilecegini soyledi fakat ben dogumu ayni hastanede hazer hanimda yapmayi dusunuyorum 17 aralikta dogum izni bitiyormus insallah hayirlisiyla dogumlarimiz kolay bebislerimizide sag salim kucagimiza aliriz

Merhaba
10 ocakta vaginal dogum ile kizima kavustum..milyonlarca iyi ki Meliz Hn ile yoluma devam etmisim.israrla siddetle tavsiye ederim kendisini :)

Merhaba bende 18 haftalık hamileyim ve 14. haftadan sonra gitmeye karar verdim ve çok iyi bir aldığıma eminim çok memnunum doğumumu da Meliz Hanımla birlikte gerçekleştireceğim inşallah

Meliz Hanım gördüğüm en ilgili, sıcak doktorlardan. Kesinlikle tavsiye ediyorum, hastasını dinler, geri döner, psikolojik açıdan destek olur... Çok yoğun olduğunu söylemem gerek, bu yüzden randevunuza zamanında değilde 10-15 dakika gecikmeyle alınabilirsiniz ama dediğim gibi ilgi ve alakasından, işini iyi yapmasından dolayı çok hastası var. Aynı hastanede Özlem Dülgere'de muayene oldum, Özlem Hanım gördüğüm en ilgisiz ve soğuk doktorlardan biriydi. Hastaneden memnun değilim ama Meliz Hanım'la iyi ki tanışmışım

canım merhaba, çok merak ettim neler yaşadın?

ben de meliz hanıma başlayacağım henüz gebeliğimi yeni öğrendim. kolan hastanesi evime çok yakın ve bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ancak burdaki yazılanlara bakınca ya hiç memnun olmayan var ya çok memnun olan. Kafam iyice karıştı. Şu an kendisiyle devam eden var mı? Veya yakın zamanda kendisiyle doğum yapmış?

Merhaba ,

meliz hanımın muayene ücret ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
telefondan da bilgi vermiyorlar.

Merhaba ,

meliz hanımın muayene ücret ve doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
telefondan da bilgi vermiyorlar.
Sgk'li 105 tl muayene ucreti
Dogum paketi 3900 sezaryan (2 gece kalisli), 3400 normal (1 gece kalisli)
Eger mesai saatleri disinda dogum olursa normalde hastanede nobetci doktor var ama meliz hanim gelsin dersen 500 tl ekstra
Epidural istersen 850 tl ekstra
Suit oda istersen 750 tl gecelik ekstra

teşekkürler ama biraz pahalı geldi doğum ücretleri.
ben özel çapa hastanesine gidiyorum ama kafamda soru işaretleri de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…