Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben açıcaktım böyle bi konu ama hali hazırda varmış burdan devam edim
yaptım bende bu tarifi bayadır yapıyorum çokda güzel oluyo çıtır olmasını istiyosanızşerbetini az koyun bol şetbet koymayın.
baya eski olmuş bu mesaj ama cevaplayabilirsin inş. tatlı tarifi için çok teşekkürler nefis çıtır çıtır oldu ama 2. gün çıtırlığını kaybetti bunu engellemek için ne yapmalıyım nerede saklamalıyım baklavayı?
Bütün serbetli tatlilar citirligini ertesi gün kaybederler canim.Senin yapabilecegin sey,baklava serbeti cektikten sonra,fazla serbet geldiye onu dökmek olacaktir.Cok bol serbetin icinde cabuk yumusuyorlar.
Bütün serbetli tatlilar citirligini ertesi gün kaybederler canim.Senin yapabilecegin sey,baklava serbeti cektikten sonra,fazla serbet geldiye onu dökmek olacaktir.Cok bol serbetin icinde cabuk yumusuyorlar.
Arkadaşlar ceviz yerine fındık deneyin çok daha güzel oluyor.Birde ben önce pişirip daha sonra tereyağı ile yağlıyorum fırından çıkar çıkmaz.Hep bu şekilde yapıyorum hiç yanıltmadı beni