• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kolay Doğum İçin Dua

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozturyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
439
3
96
44
- Yurtdışı
kizlar tesadufen nette gezerken karsima cikdi bir anda, belki bizler icin daha erken ama ben yinede sizlerle paylasmak istedim. allahim hepimize kolay dogumlar nasip et yarabbim.

Son düzenleyen: Moderatör:
paylaşımın için teşekkürler...inşallah hamile kalırımda o anları bende yaşayabilirim..

Anneme kolay doğum için 7 kere Meryem Suresi okunması tavsiye edilmiş.Aynı gün gelinimiz dok. kontrolünden geldi ve dok. her an doğum olabileceğini söylemiş.Annemde hemen bir bardak suya 7 kere Meryem Suresi ni okudu.2-3 sa sonra gelinimizin sancıları başladı…
Apar topar koştururken gelinimiz annemin şişeye koyduğu suyu takside içti………Çok kolay bir doğumu(normal doğum) oldu…anlatamam yani…Abim has.geldi 2.sigaramızı içiyoduk ki…Meleğimizin haberi geldi…..:emir_bebek:
Minyon tipli olduğu için sağdan soldan doğumun zor olur demişler. İlk bebek olduğu için çok korkuyordu.Kendisi bile ne olduğunu anlamadım.Dok.dediklerini yaptım..Kolay oldu dedi…Ve anneme o günden bu yana hep teşekkür eder….
Daha önce denenmiş bir şeyi biz de yaptık…Herkeslede paylaşıyorum…
Allahim bana da bu duyguları yasamayı nasip ettiğinde ben de yapacağım... Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin…..
Sizlere bütün anne adaylarına -ve annelere- RABBİM den kolaylık dilerim.:))
ALLAH yardımcınız olsun .

keighburne ve ozturyu verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah

tşk.ler ark.lar, ben de inşikak ve meryem surelerinin tavsiye edildiğini biliyorum.. Mevlam bebişlere ve bizlere sağlık ve kolaylıklar versin inş..

kizlar yeni bisey duydum. karanfili sicak suyun icine atip 20 gun icince tabii dogumdan once, kaslar aciliyormus ve dogum cok kolay gerceklesiyormusss. haberiniz olsun....

kizlar yeni duydugum bisey varrrr. 36 haftalikdan itibaren, pedinize her gece yatmadan zeytinyagi damlatiyormussunuz. boylece dogum sirasinda rahim rahatca aciliyormus.

valla denemekden bisey kaybetmem gibi geliyo ama bakalimmm

kizlar yeni duydugum bisey varrrr. 36 haftalikdan itibaren, pedinize her gece yatmadan zeytinyagi damlatiyormussunuz. boylece dogum sirasinda rahim rahatca aciliyormus.

:utangac::utangac: epey değişik bi usul, binbir derde faydalı olan zeytinyağının bu şekilde de faydalı olabileceğini kim nasıl keşfetmiştir acaba diye de merak ettim açıkçası...CADIARZU

valla biri denemis ve ise yaradi yarim saatte dogurdum cikdim dedi. ama ne derece dogru bilemicem sadece sizinle paylasmak istedim gerisi size kalmis:)

Ay Allahimm bizlere oyle yarim saatle kurtulmayi nasip et hepimize kolaylik ver :(((

Dua icin sagol canim bende denicem bakalim

Zeytinyağında asit var,zararlı olabilir gibi geldi bana.Yine de insan kolay doğurayım diye deneyebilir mi acaba :)

ben 20 gundur hergun karafili sicak suyun icine atip onu iciyorum doktorum da dedi baskasindan da duydum ve suana kadar hic sancim olmadi veya herhangibir kasilma. 40 hafta olduk doktorda acilma baslamis dedi. bence karanfili deneyin kizlar

a.s. Sayfamın linkini verdiğiniz için teşekkürler. :utangac:
Allah'ım hepinizin dualarını kabul edip, kolaylıklar ihsan etsin. kaydirigubbakcemile3

ben 20 gundur hergun karafili sicak suyun icine atip onu iciyorum doktorum da dedi baskasindan da duydum ve suana kadar hic sancim olmadi veya herhangibir kasilma. 40 hafta olduk doktorda acilma baslamis dedi. bence karanfili deneyin kizlar

merahabalar.bu bahsettiginiz karanfili nasil uygulucaz.diyelimki 8 inci ayin basindayiz.

nekadar sicak suya ne kadar karanfil atip icicez. kaynatilcakmi yoksa demleme usulumu olcek. bu konularla ilgili yazarmiziniz. bende cok korkuyorum dogum sancilarindan:utangac: bunu kolaylastircak seyleri ogrenmek istiyorum.eger hersey normal giderse Allah in izni ile epudural normal yapmak istiyorum dogumumu.

tesekkurler:1hug:a.s.

bende doğuma kadar 4,5 kg hurma yemek doğumu sağlayan hormonları arttırıyomuş

Back
X