Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 20 gundur hergun karafili sicak suyun icine atip onu iciyorum doktorum da dedi baskasindan da duydum ve suana kadar hic sancim olmadi veya herhangibir kasilma. 40 hafta olduk doktorda acilma baslamis dedi. bence karanfili deneyin kizlar
4-5 kg hurma mı ????bende doğuma kadar 4,5 kg hurma yemek doğumu sağlayan hormonları arttırıyomuş
Ben de geçenlerde birşey duydum,Hacca gidenler oradan bir ot getiriyormuş,adı yanlış hatırlamıyorsam Rahimotu olabilir,Hz.Fatma nın otu da deniyor galiba,ama çok emin değilim?:1shok: Sancılar başladığında bu otu suya koyuyormuşsun,ve o açıldıkça rahim de kolayca açılıyor ve doğum kolay geçiyormuş,annem birine ısmarlamış,getirmişler,bakalım deneyeceğiz.Bize getirenler yapmışlar ve çok kolay doğurmuş gelinleri.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
kizlar tesadufen nette gezerken karsima cikdi bir anda, belki bizler icin daha erken ama ben yinede sizlerle paylasmak istedim. allahim hepimize kolay dogumlar nasip et yarabbim.
aminnnn
Anneme kolay doğum için 7 kere Meryem Suresi okunması tavsiye edilmiş.Aynı gün gelinimiz dok. kontrolünden geldi ve dok. her an doğum olabileceğini söylemiş.Annemde hemen bir bardak suya 7 kere Meryem Suresi ni okudu.2-3 sa sonra gelinimizin sancıları başladı…
Apar topar koştururken gelinimiz annemin şişeye koyduğu suyu takside içti………Çok kolay bir doğumu(normal doğum) oldu…anlatamam yani…Abim has.geldi 2.sigaramızı içiyoduk ki…Meleğimizin haberi geldi…..
Minyon tipli olduğu için sağdan soldan doğumun zor olur demişler. ılk bebek olduğu için çok korkuyordu.Kendisi bile ne olduğunu anlamadım.Dok.dediklerini yaptım..Kolay oldu dedi…Ve anneme o günden bu yana hep teşekkür eder….
Daha önce denenmiş bir şeyi biz de yaptık…Herkeslede paylaşıyorum…
Allahim bana da bu duyguları yasamayı nasip ettiğinde ben de yapacağım... Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin…..
Sizlere bütün anne adaylarına -ve annelere- RABBıM den kolaylık dilerim.:))
ALLAH yardımcınız olsun .
Ben de geçenlerde birşey duydum,Hacca gidenler oradan bir ot getiriyormuş,adı yanlış hatırlamıyorsam Rahimotu olabilir,Hz.Fatma nın otu da deniyor galiba,ama çok emin değilim?:1shok: Sancılar başladığında bu otu suya koyuyormuşsun,ve o açıldıkça rahim de kolayca açılıyor ve doğum kolay geçiyormuş,annem birine ısmarlamış,getirmişler,bakalım deneyeceğiz.Bize getirenler yapmışlar ve çok kolay doğurmuş gelinleri.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
epey değişik bi usul, binbir derde faydalı olan zeytinyağının bu şekilde de faydalı olabileceğini kim nasıl keşfetmiştir acaba diye de merak ettim açıkçası...CADIARZU
inşirah mı inşikAk mı acaba okunacak dua,bikaç yerden bktım ikisi de yazıyor,doğrusunu bilen var mı acaba?