Kolay hamile kalabilmem için

Saygı duydum valla çabalarınızın sonucunu alırsınız inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Galiba her 2si cunku doktor sag veya sol demedi. Yumurtlama goremiyorum dedi. Birde ben adet arasi 16 gun deyince oyle bir aciklama yapti. Pazartesi son kan testimi verecegim sonra bu aydaki hormon testlerim gorusulcek. Onumuzdeki hafta ogrenecegim ne sorunu oldugunu. Tabii ben bir yandan kendime biseyler bulmaya calisiyorum.

Bende yapıcam bende yazıcam su an düşük sonrası bekleme sürecindeyim ondan sonra yapıp yazıcam inşallah hemde bu sefer ikizlere hamile kalıcam inşallah

Kolay hamile kalabilmem için soğan kuru ve incir kuru yapmak istiyorum aynı anda yapabilirmiyim deneyen varmı yoksa ara vererekmi yapsam daha doğru olur 2 bi sorum ovulasyon testi önerisi olan varmı uygun fiyatli
Cnm ben hamile kalmak icin yakı kullanmistim ve o ay hamile kalmistim yumurtlama gününe 1 hafta kala yakiyi kuyruk sokumunun ust tarafina yapıştır ve hergun iliskiye girme 1er gün arayla gir o yaki bir hafta 10 gün sirtinda kalsin sonra banyo yap cikar insallah guzel haberlerini aliriz

Teşekkür ederim hepsini denicem

Kizlaar bakarmisiniz?? 2 gun de ayni koyulukta. En alttaki yeni yaptiktan sonra cektim su anda daha da koyuldu kendisi. Ne dersiniz?

Eklentiler

• 20161016_114733.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…