Kolay hamile kalma

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.094
404
123
Merhaba arkadaşlar beş yıldır evliyim hiç hamile kalamadim.gecen sene aşılama oldum tutmadı..rahim perde varkia ameliyat oldum bir ay oldu...hangi yöntem vs hamile kalmayı kolaylaştırır tecrübesi olan yardımcı olabilirmi

9 sene sonra tüp bebekle hamile.kalmis.biri olarak söylüyorum.
En kolay yöntem kafanızın rahat olduğu, çocuk odaklı olmadığınız zaman

He bu kafaya beyni ben getirememistim. Asil olay o ama kolay değil

Ah zaman dile kolay..rabbim sağlık huzur versin inşallah...bu yaz bı komşum aracılığıyla özel doktora gittim iyi bı doktordu.rahimde perde ameliyata onbeş bin dedi.bizim bütçeyi aştı biraz tüp bebek fiyatı vs...Samsun'da devlete oldum.burda araştırma hastanesi acack tüp bebek bakalım tabi maddi manevi yoran süreç..doğal yolla olsa ah .rabbim hayırlısı ile nasip etsin.dogru diyorsunuz kafaya takmamak ama işte elde degil

Merhaba arkadaşlar beş yıldır evliyim hiç hamile kalamadim.gecen sene aşılama oldum tutmadı..rahim perde varkia ameliyat oldum bir ay oldu...hangi yöntem vs hamile kalmayı kolaylaştırır tecrübesi olan yardımcı olabilirmi
Merhaba bana doktorum vitamin önerdi ama işe yarar mı henüz bilemiyorum.

Benim tavsiyelerim ilk olarak kafanizi dağıtın kendinize uğraş bulun, stres yapmayin kendinizde belirtiler aramayin en ufak belirtide adet olucam diyp üzülmeyin, hamilemiyim acaba diye strese girmeyin..iki gün iliski iki gün bos gecirin, iliskiden sonra belinizin altina yastik koyup bacaklarinizi dikin, yarim saat yerinizden kalkmayin, 41 meryem suresi okuyun hergun havuc yiyin (yumurtlamaya yardimci oluyor) folik asit kullanin. İliskiden once uc tane ihlas suresini okuyun, herseyden once doktora gidip rahminize baktirin hormonlariniza baktirin allahin izniyle olur😍

Allah razı olsun...rahimde en son bir ay oldu perde aldırdım...bı ümidim vardı regl oldum...doğal yolla olsa yazdıklarımız aklımda süreleri okuyacagim...rabbim aratmasin

Back
X