Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle testlerini yaptırman gerek yumurta takibide yapılması lazım ve gün aşırı ilişki fakat bi prob varsa iş zrlasır onun için senınde eşininde kontrolden geçmesi lazım gerisi çorap söküğü gbi gelir. sonra eşinle karıkoca oldutan sonra hemen kalkmıcaksın belinin altına tastık ayaklarını yukarı kaldır filan. ben 4 yıllık evliyim aşılama yaptırıyorum bende polikistikover var eşiminde spermleri hareketsiz ve artık bir bebeğim olsun istiyorum işallah sende hayırlısı ile istiyorsan en kısa zamanda hamile kalırsın...
tabıkı oncelıkle rutın kontrollerı testlerı yaptırmak sart ama bırazda kadar kısmet hatta bıraz degıl tamamen kısmet ısı bu.
bende ve esımdede hıcbır problem yok bende sadece kan pıhtılasması var oda buyuk derecede degıl yanı 3 kere dusuk yaptım.
sımdı 9 aydır tekrar hamıle kalmayı beklıyorum.
yastıklar koydum kalkmadım ıncır suları ıctım hurmalar yedım yumurtlama gunlerıne dıkkat ettım olmadı yok ustune dusunce olmuyor bence.
ben u ay kafamı toparlamak ıcın korundum gercekten kafam bosaldı rahatladım gelecek aya daha saglıklı dusuncelerle baslıycam ınsallah.
tabıkı oncelıkle rutın kontrollerı testlerı yaptırmak sart ama bırazda kadar kısmet hatta bıraz degıl tamamen kısmet ısı bu.
bende ve esımdede hıcbır problem yok bende sadece kan pıhtılasması var oda buyuk derecede degıl yanı 3 kere dusuk yaptım.
sımdı 9 aydır tekrar hamıle kalmayı beklıyorum.
yastıklar koydum kalkmadım ıncır suları ıctım hurmalar yedım yumurtlama gunlerıne dıkkat ettım olmadı yok ustune dusunce olmuyor bence.
ben u ay kafamı toparlamak ıcın korundum gercekten kafam bosaldı rahatladım gelecek aya daha saglıklı dusuncelerle baslıycam ınsallah.
GEÇMİŞ OLSUN CNM ÜZÜLDÜM ama inş en yakın zamanda gene hamıle kalırsınız benim bir tanıdığım düşükten belli süre sonra tekrar hamıle kaldı hiç üzülmee allah herkese versin inşş
konu açmaya gelince
hangi konudan açmak istiyorsan başlığına gidiyorsun gebelik mi kısırlık mı var ya genel konu
ordan yeni konu aç butonuna basıyorsun o kadar