Kolay iyileşmez iyi niyetinden vurulanlar.

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
133
30
Merhaba, iyi akşamlar.
Yaşadıklarımı bi şekilde buraya dökmem lazım birazcık rahatlarım belki. Aslında yaşadığım bu durumu nasıl hangi kelimeler açıklar bilmiyorum. Sustuklarımın,
İçime attıklarımın çığlıklarını duyuyorum yine.
Tek bildiğim canımın acıdığı çok acıdığı. O kadar özledim ki onu , onunla geçen günleri saatleri saniyeleri. Ona seslenmeyi seslendiğim zaman yanımda olan adamı çok özledim. Onsuz geçen üç ay , 90 gün. İçim yaralarla dolu , her gece göz yaşlarımla kanattığım yaralarla dolu. Boğazıma yumruk gibi oturuyo sessiz çığlıklarım. Ne kadar daha canımı yakıcak yokluğu? Ne zaman bitecek bu acı , sızı ? Kalbim durana kadar mı. Sanki bedenim toprakla buluşana dek , yaram sızım acım geçmeyecek.
Her şey üzerime yürüyor bu memlekette.
Kaybolmuş bir çocuk gibiyim, ödüm kopacak yanlışlıkla biri değse.
Herkes yüzüme bakıyor benim,
Sanki herkesin haberi var onu nasıl sevdiğimden..
Bütün şarkılar aklıma getiriyor, hiç aklımdan çıkmadığını.
Sanki bir adamın kokusunu çeksem yanlışlıkla içime, ona ihanet edecekmişim gibi kızıyorum kendime.
Adımlarım karışıyor, kim baksa gözlerime.
Ve daha da ağırlaşıyor hüzün, karanlık çökünce.
Söyleyemiyorum işte..
Özledim çok :(
Kızmayın bana , sen bu kadar mı güçsüzsün demeyin lütfen. Güçsüzlük değil bu , kaçamıyorum bu hislerden. Söküp atamıyorum içimden onu. Etrafımdaki herkes ne kadar iyi güçlü Ceren derken bi ben biliyorum yaşadığımı. Ama buna sevinmeliyim değil mi , en azından gizleyebiliyorum.
Boşanma dava günü henüz belli olmadı ama en fazla iki haftaya olur. O zaman nasıl yapıcam nasıl gidicem evet ben boşanmak istiyorum derken nasıl saklayacağım yaşadığım cehennemi.
Yazmak istemiyorum ama ellerim gidiyor nasıl durdururum bunu.
Gururumu sıktıkça kalbimi yakıyorum. Uyku hapı alsam uyusam bugün geçer peki yarın ?
Neyse çok uzattım :(
Hem daha kaç harf yazabilirim ki,
Islanan kirpiklerimin ağırlığı, gözlerimi yumuyorken.
Şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için.

Ne kadar icten yazmissiniz.. cok duygulandim gercekten. siz bu kadar severken bosanmaya sebebiyet veren sey nedir?

Madde bağımlısı olması. Tedavi için yanında olduğum halde yalanlar söyleyip nankör olması. Vazgeçmek zorunda kaldım :(

canımm seni anlıyorum çok zor süreçç ama geçecek.....kendini feda edip ömründen ömür yemeye değmiyor.zaten cok geçerli sebeplerin var.seninki alışkanlık zamanla sevgidende vazgeçtiğini anlayacaksın. zamanla.birden olmuyor düzelmiyor.ama altımay ama bir sene. kendini ona odaklama.başka seylerle uğraş.kimseyi dinleme. sadece devam etseydi nasıl olurdu,aynı olurdu ve daha beter olurdu ihtimallerini düşün uzaklaş....bence şükret görebilmişsin verilmiş sadakan varmış....üzme kendini.sevgiden kimse ölmüyor.yara olup sana kocaman bir tokat atıp hayatı kocaman gözlüklerle izlemeyi öğretiyor.daha dik ve sağlam.....:KK36:

bu durumda zannedersem esiniz de hala sizi seviyor. madde bagimlisi olmasi sizi sevmesine engel degil sonucta. severek ayrilmak her zaman daha zordur bilirim.. iciniz yanar. ne kadar cabaladiniz tedavisi icin? simdi o sizin yoklugunuzda tumden kaybederse kendini?

bu durumda zannedersem esiniz de hala sizi seviyor. madde bagimlisi olmasi sizi sevmesine engel degil sonucta. severek ayrilmak her zaman daha zordur bilirim.. iciniz yanar. ne kadar cabaladiniz tedavisi icin? simdi o sizin yoklugunuzda tumden kaybederse kendini?

Iki sene çabaladım , yokluğumda kafasına
Göre kullandığı içtiği için şuan çok iyi görünüyo. Sonuçta ona karışan eden yok. Mutlu bu durumdan. :(

canımm seni anlıyorum çok zor süreçç ama geçecek.....kendini feda edip ömründen ömür yemeye değmiyor.zaten cok geçerli sebeplerin var.seninki alışkanlık zamanla sevgidende vazgeçtiğini anlayacaksın. zamanla.birden olmuyor düzelmiyor.ama altımay ama bir sene. kendini ona odaklama.başka seylerle uğraş.kimseyi dinleme. sadece devam etseydi nasıl olurdu,aynı olurdu ve daha beter olurdu ihtimallerini düşün uzaklaş....bence şükret görebilmişsin verilmiş sadakan varmış....üzme kendini.sevgiden kimse ölmüyor.yara olup sana kocaman bir tokat atıp hayatı kocaman gözlüklerle izlemeyi öğretiyor.daha dik ve sağlam.....:KK36:

Sevgiden ölmüyo , sürünüyo insan.
Insan sabırsızdır canım hemen olsun bitsin ister .. istiyorum geçsin bu durum , dayanılacak gibi değil.
Bu şerdeki hayra gelsem diyorum.
Uyusam böyle on yıl sonrasına uyansam ne güzel olurdu:110::cry:

Siz elinizden geleni yapmissiniz.. Destek olmussunuz, elinden tutup kurtarmak istemissiniz.. O yüzden vicdaniniz da rahat olsun. Siz dogru olani yaptiniz.. Bu söyledigim size simdi anlamsiz gelebilir cünkü daha seviyorsunuz. Ama kendinize baska ugraslar bulun. Kafanizi dagitin. Kitap okuyun. Ebru kursuna falan yazilin.. Bos durmayin birseyler yapin. Bos durdukca dusuneceksiniz. Dusundukce uzuleceksiniz. Kendinizi daha fazla yipratmayin..

bende senin gibiydim.inan ayrılırken hakim siz neden boşanıyosunuz kzım çaktırmadan git kapıdan çık ben sizi boşamam ağlamayın demişti.tam sekiz ay agladım.sekiz ayntekrar biraraya geliriz diye para biriktirdim.hergün ona mektup yazdım.gecsin artık bitsin diye dua ettim........ama geçtiiiii:KK55: zamanla olacak,daha cok yeni ondan bu bitik hissedişlerin. iyi olacaksın inanıyorum ben

bende senin gibiydim.inan ayrılırken hakim siz neden boşanıyosunuz kzım çaktırmadan git kapıdan çık ben sizi boşamam ağlamayın demişti.tam sekiz ay agladım.sekiz ayntekrar biraraya geliriz diye para biriktirdim.hergün ona mektup yazdım.gecsin artık bitsin diye dua ettim........ama geçtiiiii:KK55: zamanla olacak,daha cok yeni ondan bu bitik hissedişlerin. iyi olacaksın inanıyorum ben

O hakim beni de bulsun :)
Yazsammı bbende :(

Siz elinizden geleni yapmissiniz.. Destek olmussunuz, elinden tutup kurtarmak istemissiniz.. O yüzden vicdaniniz da rahat olsun. Siz dogru olani yaptiniz.. Bu söyledigim size simdi anlamsiz gelebilir cünkü daha seviyorsunuz. Ama kendinize baska ugraslar bulun. Kafanizi dagitin. Kitap okuyun. Ebru kursuna falan yazilin.. Bos durmayin birseyler yapin. Bos durdukca dusuneceksiniz. Dusundukce uzuleceksiniz. Kendinizi daha fazla yipratmayin..

Teşekkür ederim canım ilgin adına , önerilerin adına.
Bakalım denerim bunları da. :)

bir arkadas eşi madde bağimlısı olduğu için ayrılmış eşinden mahkemeden elele cıktık dedi.. hemen o geldi aklıma okuyunca.. Allah sabır versin sen elinden geleni yaptığına inanorsan için rahat olsun.. umarım çabuk atlatırsın..

Bosanma konusunda o ne düşünüyor karşımi yoksa oda istiyomu bosanmayi

Cok cok cok zor bir sürec.
Yazdiklarin inan su an yasadiklarimi anlatiyor bende bosanma asamasindayim.
Bir sihirli degnek olsada bir anda hayatim degisse, sevdigimle mutlu mesut yasasam diyorum.
Uyumak istiyorum bende devamli. Sabahlari bir aciyla uyaniyorum.
Cok zor, Allah sabir versin bizim durumumuzda olanlara.

Esiniz bir süre yalniz kalinca degerinizi anlayip tedaviyi kabul eder belki.
Elinden tekrar tutun eger ararsa. Eger baska problemleriniz yoksa birakmayin bence. Son bir kez daha deneyin.
InsAllah kurtulur o beladan.

Cok cok cok zor bir sürec.
Yazdiklarin inan su an yasadi
larimi anlatiyor bende bosanma asamasindayim.
Bir sihirli degnek olsada bir anda hayatim degisse, sevdigimle mutlu mesut yasasam diyorum.
Uyumak istiyorum bende devamli. Sabahlari bir aciyla uyaniyorum.
Cok zor, Allah sabir versin bizim durumumuzda olanlara.

Esiniz bir süre yalniz kalinca degerinizi anlayip tedaviyi kabul eder belki.
Elinden tekrar tutun eger ararsa. Eger baska problemleriniz yoksa birakmayin bence. Son bir kez daha deneyin.
InsAllah kurtulur o beladan.

Insan mucize bekliyo, hiç beklemediği bi anda olsun istiyo. Olsun ki bu kargaşadan çıksın istiyo. Bu süreç zor , onlarla yaşamak da zor olmalı ki bu adımı attık. hakkında hayırlısı canım , gönlüne göre olur umarım.
Kendi adıma konuşayım.
Elimden geleni de yaptım , elimden gelmeyeni de yaptırdım onun iyi olması adına. Ama bu süreçte anladım ki yaptığım onca şey görülmemiş. Tamam iyilik yap denize at . Ama burda hayatı paylaştığım biri var. Benim yaptıklarımı görmeli ki ilerde o da aynı toleransı çabayı göstersiin.
Bu süreçte değil hiç anlamaz o sanki. Olurda belki bi gün anlar o zamanda ben ondan gitmiş olurum. Bugün gelirse iyi olmak istiyorum derse elimden geleni tekrar yaparım ama. Ama onu bi yanım hiç affetmek istemiyor. Beni sabaha kadar uykusuz bırakıp orda hiç düşünmeden hayatına devam eden insanı Affetmek istemiyorum.

Merhaba, iyi akşamlar.
Yaşadıklarımı bi şekilde buraya dökmem lazım birazcık rahatlarım belki. Aslında yaşadığım bu durumu nasıl hangi kelimeler açıklar bilmiyorum. Sustuklarımın,
İçime attıklarımın çığlıklarını duyuyorum yine.
Tek bildiğim canımın acıdığı çok acıdığı. O kadar özledim ki onu , onunla geçen günleri saatleri saniyeleri. Ona seslenmeyi seslendiğim zaman yanımda olan adamı çok özledim. Onsuz geçen üç ay , 90 gün. İçim yaralarla dolu , her gece göz yaşlarımla kanattığım yaralarla dolu. Boğazıma yumruk gibi oturuyo sessiz çığlıklarım. Ne kadar daha canımı yakıcak yokluğu? Ne zaman bitecek bu acı , sızı ? Kalbim durana kadar mı. Sanki bedenim toprakla buluşana dek , yaram sızım acım geçmeyecek.
Her şey üzerime yürüyor bu memlekette.
Kaybolmuş bir çocuk gibiyim, ödüm kopacak yanlışlıkla biri değse.
Herkes yüzüme bakıyor benim,
Sanki herkesin haberi var onu nasıl sevdiğimden..
Bütün şarkılar aklıma getiriyor, hiç aklımdan çıkmadığını.
Sanki bir adamın kokusunu çeksem yanlışlıkla içime, ona ihanet edecekmişim gibi kızıyorum kendime.
Adımlarım karışıyor, kim baksa gözlerime.
Ve daha da ağırlaşıyor hüzün, karanlık çökünce.
Söyleyemiyorum işte..
Özledim çok :KK43:
Kızmayın bana , sen bu kadar mı güçsüzsün demeyin lütfen. Güçsüzlük değil bu , kaçamıyorum bu hislerden. Söküp atamıyorum içimden onu. Etrafımdaki herkes ne kadar iyi güçlü Ceren derken bi ben biliyorum yaşadığımı. Ama buna sevinmeliyim değil mi , en azından gizleyebiliyorum.
Boşanma dava günü henüz belli olmadı ama en fazla iki haftaya olur. O zaman nasıl yapıcam nasıl gidicem evet ben boşanmak istiyorum derken nasıl saklayacağım yaşadığım cehennemi.
Yazmak istemiyorum ama ellerim gidiyor nasıl durdururum bunu.
Gururumu sıktıkça kalbimi yakıyorum. Uyku hapı alsam uyusam bugün geçer peki yarın ?
Neyse çok uzattım :KK43:
Hem daha kaç harf yazabilirim ki,
Islanan kirpiklerimin ağırlığı, gözlerimi yumuyorken.
Şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için.

ALLAH yardımcınız olsun.

Iki sene çabaladım , yokluğumda kafasına
Göre kullandığı içtiği için şuan çok iyi görünüyo. Sonuçta ona karışan eden yok. Mutlu bu durumdan. :KK43:
Icip icip ucustadir o, o yuzden mutlu saniyorsun.
Ne hali varsa gorsun ya, bir omuru bir kesle mi harciyaktin?
Mutlulugun tek kaynagi bu adam olamaz. Onun sana veren Rab daha iyisini de verebilir, sen yeterki istemeyi bil, tek bir adamcikta takili kalma boyle.

Back
X