özlemek ne acımasız yokluk ..

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
İyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce boşanmayla ilgili konular açmıştım. En son boşanıcam dedim. Hukuki işlemler başladı ama henüz gün belli olmadı.
Babamın evine geldiğimden bu yana çok kötüyüm. Gözlerim açık bırakılmış Çeşme gibi. içimde fırtınalar kopuyor durduramadığım önüne geçemediğim canımı acıtan fırtınalar. Gelmek zorundayım. Eşimin düzeleceği bana bize yardım edeceği yoktu. Herşeyi yaptığıma inanıyorum. Ama ayrılmak da acı veriyo.
Her gece her saniye kafamda defalarca onu öldürüp yine ona uyanıyorum. Geceleri özlemimden burnumdaki o sızıyı kimseye tarif edemem etsem de kimse anlamaz beni bilirim. En zoru da özlemek değil mi zaten en zoru da özledim dön demeye korkmak. Vericeği tepkiden korkmak. Bi elime gururumu alıyorum bir elime kalbimi. Gururumu sıktıkça kalbimi yakıyorum. Tıpkı gözyaşlarımın hr gece kalbimi yaktığı gibi. Boğazıma yumruk gibi oturuyo sessiz çığlıklarım. Defalarca yokluğuna sarılır ben ben olmaktan çıkar o olurum. Bi elimde hayatım bi elimde hâla kırık dökük umutlarım kırılmış umutlarım baktıkça elime sol yanım acıyo o gelmiyo öpmüyo ve geçmiyo. Ruhum çıkar da bedenimden bi onun acısı çıkmıyo ruhsuz bedenimden. Her hücrem her saniye birer birer ölurken özlemini dindiremiyorum tek hücremde bile. Ne kadar daha canımı yakar ki yokluğu :KK43:
Nefes aldığın sürece mi. Ne zaman geçecek Kalbimdeki sızı, kalbim durana kadar mı. Kabuk bağlayan her yara iz bırakır ruhum yaralarıyla dolu her gece gözyaşlarımla kanattığım. yaram sızım acım geçmeyecek bedenim toprakla buluşana dek. Ne acı özlemek ne acı dön derken dönmeyeceğini bilmek. Nefes alırken bile ölmek ne acı. :KK43:
Çok uzattım Özür dilerim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Anlatmak biraz olsun kurtulmak istedim.

zamanla geçecek emin ol mutsuzluktansa ömür boyu huzursuz olup nefret etmektense yol yakınken kendine yenibir sayfaac canın acıya acıya atlatırsın ama atlatırsın ama kurtarılacak gibiyse cok ciddi sorunlar değilse seviyosan o sni sevip pişmansa birkez daha denenebilir

zamanla geçecek emin ol mutsuzluktansa ömür boyu huzursuz olup nefret etmektense yol yakınken kendine yenibir sayfaac canın acıya acıya atlatırsın ama atlatırsın ama kurtarılacak gibiyse cok ciddi sorunlar değilse seviyosan o sni sevip pişmansa birkez daha denenebilir
Sürekli yalan söylediği için tedavi hep yarım kaldı.

O zaman gurur yapmaya devam edin kendi iyiliginiz icin donusunuz olmasin.
Ozlem duygusuda cogu duygu gibi gelip gecici.

Geçmiyor işte.

Sürekli yalan söylediği için tedavi hep yarım kaldı.

üzgünm ama kendine gelip tedavi olmadan bu evlilk zor buşekilde yürümez yürürsede huzursuzlukla yürür oyzden kendin için en iyi kararı sen vereceksin

canım sana daha öncedende söylemiştim şanslısınki sorun çıkmadan boşanma olacak..bu konuyu düşünmemeye çalış..işine odaklan kursa git kendine oyalanacak kafanı dağıtacak birşeyler bul..kendini salma lütfen..böyle bir insanın arkasından bukadar üzülme..kendine hayatı zehir etme...

Simdi sana her arkdasim gibi "zamanla gecer' demek istiyorum.
Ama galiba sende etki yapmiyor artik bu kelime.
Biz bu kelimeyi neden kullaniriz biliyomsun?
Cunku az cok bu acilari bizde yasadik zamaninda.
Olmuyor zaman hic bi ise yaramiyor dedik ilk once ayni sen gibi.

2 gun gecti. Zaman sacma bi kelime dedim. Ne ise yariycakki dedim.

2 ay gecti, zaman kelimesi hala sacmaydi. Ama farkinada vardimki o 2.gundeki gibi degilim. Kabullendim olanlari, bazen elim telefona gitti barisalim demek icin. Ama tuttum kendimi. Cunku hadi baristik desem nolucakki? Ne degisicek? Bi umidim yokken ve 2 ay boyunca bile toparlanamamisken tum her seyi basami sariyim? Yine ayni seyler yasanacak dedm.

Su an nerdeyse 2 sene gecicek. Bosanmak soz konsu degil bende senin gibi ama ask acisi cektim cok kotu. 2 sene ardindan inanirmisin artik neden hep ' zaman' kelimesini kullandiklarini anladim.

O yuzden su an sana sacmada gelse, ayni benim gibi; bir gun gelip bu kelimenin anlamini anlaman dilegiyle.
ZAMAN diyorum.

Simdi sana her arkdasim gibi "zamanla gecer' demek istiyorum.
Ama galiba sende etki yapmiyor artik bu kelime.
Biz bu kelimeyi neden kullaniriz biliyomsun?
Cunku az cok bu acilari bizde yasadik zamaninda.
Olmuyor zaman hic bi ise yaramiyor dedik ilk once ayni sen gibi.

2 gun gecti. Zaman sacma bi kelime dedim. Ne ise yariycakki dedim.

2 ay gecti, zaman kelimesi hala sacmaydi. Ama farkinada vardimki o 2.gundeki gibi degilim. Kabullendim olanlari, bazen elim telefona gitti barisalim demek icin. Ama tuttum kendimi. Cunku hadi baristik desem nolucakki? Ne degisicek? Bi umidim yokken ve 2 ay boyunca bile toparlanamamisken tum her seyi basami sariyim? Yine ayni seyler yasanacak dedm.

Su an nerdeyse 2 sene gecicek. Bosanmak soz konsu degil bende senin gibi ama ask acisi cektim cok kotu. 2 sene ardindan inanirmisin artik neden hep ' zaman' kelimesini kullandiklarini anladim.

O yuzden su an sana sacmada gelse, ayni benim gibi; bir gun gelip bu kelimenin anlamini anlaman dilegiyle.
ZAMAN diyorum.

Zamanın unutturduğuna bişeyleri yoluna koyduğuna açıkcası inanmıyorum. Yıpranırsın yorulursun sonra da alışırsın. Acıya mı alışırsın olmayışına mı bilmiyorum. Ama başka oluru yok. Belki olur. Rabbim e kalmış ne desem boş şuan.

canım sana daha öncedende söylemiştim şanslısınki sorun çıkmadan boşanma olacak..bu konuyu düşünmemeye çalış..işine odaklan kursa git kendine oyalanacak kafanı dağıtacak birşeyler bul..kendini salma lütfen..böyle bir insanın arkasından bukadar üzülme..kendine hayatı zehir etme...

Evet hatırlıyorum söylediklerini. düşünmemek o kadar zor ki. Düşünmediğimi sandığım zamanlarda bile kendimi yine düşünürken buluyorum. oyalanmak iyi olmak adına herşeyi yapıyorum ama bişeyin etkisini görmedim bu ana kadar. Bi parçam kopuyor içimden dinmiyor acısı bitmiyor. :KK61: bu ara tek huzur veren dua etmek. Allahın bi dua kadar yakın olduğunu bilmek.

Zamanın unutturduğuna bişeyleri yoluna koyduğuna açıkcası inanmıyorum. Yıpranırsın yorulursun sonra da alışırsın. Acıya mı alışırsın olmayışına mı bilmiyorum. Ama başka oluru yok. Belki olur. Rabbim e kalmış ne desem boş şuan.

Bekle ve kendi gozlernle gor diyorum sadece.

X