Ne yapmışlar güzelim şarkıyasinirim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmışlar güzelim şarkıyasinirim bozuldu
Niye ki uslu uslu duruyorum benTehdit geliyorNane Limon Kabugu
Ben boşa içmiyorum kovaylaMucizeymiş de haberimiz yokmuş![]()
Ben kahveden devamBen boşa içmiyorum kovayla![]()
Aşko kahvede içiyorumBen kahveden devam![]()
Hepsi ayrı ayrı yarasın aşkomAşko kahvede içiyorumSabah güne Türk kahvesi ile başlıyorum
Tarih yazdım
Ama nescafe içemiyorum
![]()
Aynen aşkom onu asla içememHepsi ayrı ayrı yarasın aşkom![]()
Ben hepsini içerim,3ü1 arada hariç,şeker komasına girerim onu içersem
![]()
Baldan halliceAynen aşkom onu asla içemem![]()
Bak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyorSen ye tabii 30 kilosun zaten.
Osmanlı, harput, dibek falan severim. Onlarda şekerli içemiyorum malum diyetteyimBaldan hallice![]()
Bende mi yapsam diyeceğim bende ters teperBak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyor![]()
Nerenin evreni bu? Ne göndersek görüldü yapıp bırakıyor biziBak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyor![]()
Hepsi güzel evetOsmanlı, harput, dibek falan severim. Onlarda şekerli içemiyorum malum diyetteyim![]()
Bende mi yapsam diyeceğim bende ters teper![]()
bende işe yarıyor ama ben vermek istemiyorum gerçektenNerenin evreni bu? Ne göndersek görüldü yapıp bırakıyor bizi![]()
Şekerli bir şey içemiyorum zatenHepsi güzel evetne kadar az şeker,o kadar iyi zaten