- 9 Ekim 2021
- 6.139
- 12.611
- 198
- 30
Aa ne acaba çok merak ettimBenimde gittim ya tarih olacak ya tarih yazacak bişi aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ne acaba çok merak ettimBenimde gittim ya tarih olacak ya tarih yazacak bişi aldım![]()
Hmm anladım bak ben supangleyi alsaydım kekle yapacaktımAslında kekli, hamurlu tatlılar dahil değil.Ama süsleme için veya bisküvi, kedi dili ile yapılan cuplar dahil
Mesela senin tarifte bisküvi var. Onun gibi![]()
Cidden ben de çok severimProfiterol bir aşktır![]()
İlk yazan olmama rağmen hiç aklıma gelmediCanım sütlaç genelde ilk 10 dakika içinde alınmış oluyor![]()
Bana da son zamanlar sanki sevilen şeyler daha çok oy alıyor gibime geliyorSunum çok etkiliyor![]()
Tok olsam bile yerimCidden ben de çok severim
Sütlaç kırmızı çizgimizZaten sütlaç kazanmış hep eskileri kurcaladım da milletçe sütlaç aşkımızın önüne geçemiyor kimseler![]()
Aynen sevmeyen varmıdır sanmamTok olsam bile yerim![]()
Sütlü tatlıların hepsi benim bebeğimAynen sevmeyen varmıdır sanmam![]()
Benim en sevmediğim magnoliaSütlü tatlıların hepsi benim bebeğim![]()
Sevilmez mi o ya ,hafif hafifBenim en sevmediğim magnolia![]()
Sunum etkiliyor canımİlk yazan olmama rağmen hiç aklıma gelmedi![]()
Çok muhallebinin yoğun olmasını sevmiyorum galiba :)Sevilmez mi o ya ,hafif hafif![]()
Ekmek arası bile yerimmTok olsam bile yerim![]()
Bu nine yüzündenSütlaç kırmızı çizgimiz![]()
Süt helvasını unutmuşun ikizimAşkom profiterol, trileçe, soğuk baklava, sütlü nuriye, pasta türevlerini dahil etmedimAma cupta yalancı olanlar yapılabilir
![]()