Abla fazla yemek değil, bizim bulgur yemekleri ödem yapıyor. Tabi zamanla yerleşiyor. Eşim gelince kiraz yaprağı sarması, kuru dolma, fellah köftesi, çiğköfte bunları istiyor
Sebze falan yemeyince direk yerleşiyor.
Ben normalde yemek sonrası pek yemem. O gelince tatlı oluyor, çerez oluyor. Gerçi eşim genelde hep yer
Ama kontrol altına almam lazım. Ona yapacağım yemeyeceğim
Aşkom ben yemekleri hep dengeli yaparım. Sebze, et, tavuk, balık, hamurişi, bulgur. Hiç kilo almıyordu. Temmuz ayına kadar karakolda kaldı. Sonra annesinde kalıyor. Onlarda hamurişi, bulgur daha çok yapıyorlar. Benim eşimde yemeği seviyor. Birde yürüyüş, hareket yok
Ama verecek inşallah
Abla fazla yemek değil, bizim bulgur yemekleri ödem yapıyor. Tabi zamanla yerleşiyor. Eşim gelince kiraz yaprağı sarması, kuru dolma, fellah köftesi, çiğköfte bunları istiyor
Sebze falan yemeyince direk yerleşiyor.
Ben normalde yemek sonrası pek yemem. O gelince tatlı oluyor, çerez oluyor. Gerçi eşim genelde hep yer
Ama kontrol altına almam lazım. Ona yapacağım yemeyeceğim
Bulgur şişirir tabi ödem yapar hemen.
Bde seviyor dmek ki yemek yemeyi napsın şimdi,muhteşem yemeklerde olunca gelde yeme şimdi.
Ben pek yemiyordum diyetteyken kendimi ona göre ayaradım hep,kızçemde diyette ona tüyolar veriyorumda almıyor senin diyet çok sertti dedi mümkün değil yapamazdı onu.Diyetisyene gidiyor şimdi.
Aşkom ben yemekleri hep dengeli yaparım. Sebze, et, tavuk, balık, hamurişi, bulgur. Hiç kilo almıyordu. Temmuz ayına kadar karakolda kaldı. Sonra annesinde kalıyor. Onlarda hamurişi, bulgur daha çok yapıyorlar. Benim eşimde yemeği seviyor. Birde yürüyüş, hareket yok
Ama verecek inşallah