- 1 Aralık 2021
- 16.422
- 59.510
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten o paketle en fazla iki çeşit yemek çıkar. Başka paket de alamam. Airfryer için o kadar uğraşamam.Hadi ya tühFarklı alternatifler güzeldir
makarna yemişsin, yap gitsin
![]()
Zaten uğraşmadan oluyor, biliyorsunZaten o paketle en fazla iki çeşit yemek çıkar. Başka paket de alamam. Airfryer için o kadar uğraşamam.![]()
He bir de o var tabii.Zaten uğraşmadan oluyor, biliyorsun![]()
Dün yaptın değil mi
Aşkom
Hoş geldin aşkom
Hoşbuldum aşkom, nasılsın?Hoş geldin aşkom![]()
İyiyim aşkom sen nasılsınHoşbuldum aşkom, nasılsın?![]()
Çok şükür aşkom,sabah bir geldim gittim öyle, boş boş gezindim evdeİyiyim aşkom sen nasılsın
Bugün göremedim merak ettim![]()
Rabbim ferahlık versin aşkomÇok şükür aşkom,sabah bir geldim gittim öyle, boş boş gezindim evdearada basıyorlar bana öyle
![]()
Amin aşkomRabbim ferahlık versin aşkom
Kova yeniayı varmış hepimize geçmiş olsun![]()
İyi olmuyormuş aşkomAmin aşkomniye her olan olay bize eksi etki yapıyor ki,ne oluyormuş yeniay olunca acaba?
![]()
Zaten süperdik aşko,artık spatulayla kazırlar yerdenİyi olmuyormuş aşkomiki hafta olumsuz etkisi varmış
![]()

Aynen aşkomZaten süperdik aşko,artık spatulayla kazırlar yerden![]()
Hayırlı bir şey olsa zaten teğet geçer bizi,bu hayat beni hiç şaşırtmıyor aşkoAynen aşkom![]()
Rabbim güzel şeyler yazsın kötüleri uzak tutsun inşallahHayırlı bir şey olsa zaten teğet geçer bizi,bu hayat beni hiç şaşırtmıyor aşkocopy&paste
Bugün sabahtan yaptımDün yaptın değil mi![]()
AminRabbim güzel şeyler yazsın kötüleri uzak tutsun inşallah![]()