Rabbim kolaylık versin elticimİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kolaylık versin elticimİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.![]()
Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür cancağzım, iyiyim bende.![]()
Çok kararlıyım aşkomKarar vermek en başta aşko,sonra stres falan da etkiliyor her şeyi etkilediği gibi ,nerden biliyorsun diye sorma![]()
Amin elticim, cümlemiz için inşallah.Rabbim kolaylık versin elticimBol bol kazançlarınız olsun inşallah
![]()
![]()
İşte benim aşkomÇok kararlıyım aşkom
Kafam rahat aşkom attım tüm streslerimi
Bundan sonra gamsız olacağım![]()
Eski sohbetlerimiz özlüyoruzAmin elticim, cümlemiz için inşallah.![]()
Dünya yansa umrumda değilİşte benim aşkom![]()
![]()
![]()
Çok amin çooookDünya yansa umrumda değil
Bunu söylemekten korkuyorum gerçi
Güzel şeyler olsun, güzel insanlar gelip bizi bulsun, kötü insanlar bizden uzak olsun![]()
Eski sohbetlerimiz özlüyoruzŞimdi sohbete gelen yok
![]()
Çok amin aşkomÇok amin çooookyeterince imtihan olduk sanki
![]()
Öpüşkokuşlarrr havalarda
Allah kolaylık versin canımİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.![]()
En son küsmüştüm sana sankiÖpüşkokuşlarrr havalarda![]()
Grip kol geziyor, öpüşsünler bırakÖpüşkokuşlarrr havalarda![]()
Sus,seni de öperimGrip kol geziyor, öpüşsünler bırakBoğazlarım diken gibi batıyor
![]()
Nevcankukjenasyas meselesiEn son küsmüştüm sana sanki![]()