Çenem ve ben buradayızOrası biraz teknik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çenem ve ben buradayızOrası biraz teknik![]()

ÖyleAlnımıza ne yazıldıysa o aşko![]()
2 haftaya tasınıyoruz abla insallah ev temizlenecek ama temizlikçi bulamıyoruz cok nazlılarİyi akşamlar canım![]()
Ne zaman taşınıyorsunuz![]()
Allah kolaylık versin canım2 haftaya tasınıyoruz abla insallah ev temizlenecek ama temizlikçi bulamıyoruz cok nazlılar![]()
Parayı gectim sunu yapamam bunu edemem beni araba ile al vs vs seyler diyorlarAllah kolaylık versin canım![]()
Çok mu para istiyorlar![]()
Premses olmuş herkesParayı gectim sunu yapamam bunu edemem beni araba ile al vs vs seyler diyorlar![]()
Vallahi ya bana diyor ki ya baydır temizlemiyorum tam gün yapsam olur mu bazen yapasım gelmiyor dediPremses olmuş herkes![]()
Olur kraliçem deseydinVallahi ya bana diyor ki ya baydır temizlemiyorum tam gün yapsam olur mu bazen yapasım gelmiyor dedi![]()
Çay, kahve ikramınız yok muParayı gectim sunu yapamam bunu edemem beni araba ile al vs vs seyler diyorlar![]()
Ablama limuzin hemenOlur kraliçem deseydin![]()
İkram servisiniz mevcutturÇay, kahve ikramınız yok mu![]()
Umarım bulursunuz.İkram servisiniz mevcuttur![]()
Amin insallah ablaUmarım bulursunuz.
İyi günlerde sağlıkla oturun inşallah![]()
Belki gonlu olurAblama limuzin hemen![]()

Çokta iyi temizliyor ne yapalım gönlünü hoş etmek lazımBelki gonlu olur![]()
Aaa limuzin yok muAblama limuzin hemen![]()

Her tusa basacaksin artıkÇokta iyi temizliyor ne yapalım gönlünü hoş etmek lazım![]()
Aşkom bir arkadaş tarifini yapmışHer tusa basacaksin artık![]()

Bir yaşam belirtisi gördükAşkom bir arkadaş tarifini yapmış
İlk fırsatta ekleyecekmiş![]()