Öyle söyleme aşkom nasipBize tüm dünyanın katıldığı bir dua zinciri lazım aşkomKısmet bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle söyleme aşkom nasipBize tüm dünyanın katıldığı bir dua zinciri lazım aşkomKısmet bakalım
![]()
Insallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diyeTam kraliçe çıktı ya la ahahahahahahaneyse ,gelen iyi çıkar inşallah
Öyle tabii aşkomÖyle söyleme aşkom nasip![]()
Nasip aşkomDuyan da arıyorum ama bulamıyorum sanacakhiç aramadım,aramıyorum, çok lazımsam o beni bulsun
![]()
Ararsa aćma ,ya da aç ,limuzin kapıda deInsallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diye![]()
İyi yapmışsınInsallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diye![]()
Ben bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürlerBelki sebep olur evlenmene,jet hızıyla![]()
Aşko ,bu söylediğin şeyin olma ihtimali o kadar yok ki ,o kadar olurNasip aşkomAma iyi huylu, vicdanlı, merhametli, yakışıklı, paralı bir koca gelse önünde diz çökse, evlen benimle dese fena mı olur
![]()
Dua etmeyi durduralım madem ,ya tutarsa sebebin olmayalimBen bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürler![]()
Açıcam çatır çatır söylixem bilsin ayıbınıArarsa aćma ,ya da aç ,limuzin kapıda de![]()
Benim eşimde çok inceler ama beni hemen aldıBen bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürler![]()
Bence de yap ,ohhhhAçıcam çatır çatır söylixem bilsin ayıbını![]()
Akilli adam enisteeeBenim eşimde çok inceler ama beni hemen aldı![]()

Ben inanıyorum olurAşko ,bu söylediğin şeyin olma ihtimali o kadar yok ki ,o kadar oluro kadar ısrar ederse evlenirim canım
![]()

Temiz içerikli yazıyorsa almıştır hemenBenim eşimde çok inceler ama beni hemen aldı![]()
Tabi kiAkilli adam enisteee![]()

İyi şeylerse bulsun aşkomBen inanıyorum olur![]()
Aşkom söylediklerimiz gelip bizi buluyormuş![]()
Çok aminTemiz içerikli yazıyorsa almıştır hemen
Eeeyyy benimkiii, nerdesiin? Gel ki 4 çeşit menü çıkarmam gerek![]()
Malatyalıyı bulmuş. Kaçırır mı?Akilli adam enisteee![]()