- 31 Temmuz 2014
- 23
- 17
- 3
39 +3 haftaydim günlerden cuma.Kalktim sabah temizlik yaptim, hafif agrilarim vardi ama çok hafif.Ben yarin doğuracak gibiyim dedim eşime
eşim kortu heyecanlandi korkma korkma dedim yok daha bi sey.Esim işe gitti kuzenim geldi oturduk falan neyse gitti.aksam oldu esim geldi kayinvalideme gittik yemek yedik disarida oturduk agrilar gelip gidiyordu yalanci sancilardir dedim (Bu arada 22 yasindayim ilk çocuğum)neyse kalktik annemgilden biraz yuruyelim askm dedim yürüdük dondurma yedik eve geldik yattik.Ama agrilarim devam ediyor esimle saate bakiyoruz düzensiz esim basimi beklerken uyuyakaldi yazik
ben cektim gitmeyecegim hastaneye dedim kanamanin gelmesini bekledim.Sabaha kadar tam uyucm karnim agriyo ama hiç korkulacak gibi değil dayandim uyatmadim esimi. SABAH 7 de kanamam geldi sakin sakin esimi uyattim.Kanamam geldi gidebiliriz dedim.Esim çok korktu heyecanlandi üstünü hizlica giydi sakin ol dedim.Cantamiz hazirdi ztn aldik ciktik.Kayinvalidemi aldik sonra annemi aldik yoldan.Ben sakin sakin müzik dinliyorum annemgil gözümün içine bakiyor iyi misin diye iyiyim diyorum bu arada sancilar 5 dk ya düştü esim dayanabilirsen benzin alcm dedi benzin aldik.Bankadan para cektik,ben uslu uslu duruyorum
neyse vardik hastaneye nst ye gircktm yatak doluydu sirami bekledim hiç bagirmadan
siram geldi yattm doktoruma gösterdik nstdr sanci cikmamis doktorum muayene etti ki bi de ne görüm 8 cm aciklik.Hemen doguma aliyoruz dedi.Ciktik yukariya damar yolum acildi.Suyumu bosalttilar.Sanci cektim biraz daha dayandim en zoru acilmaymis ztn onuda evde atlattim.Doguma aldilar suyumu hep patlattilar yarim saat içinde 3kilo 800 gr oglusum doğdu su an 50 günlük hiç korkmayin normal dogumdan hemen ayaga kalktım sütümde geldi.Ben çok bagiririm ortalığı ayaga kaldiririm saniyordum ama hiç te öyle olmadi