• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Şerbetli Tatlı Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    503
  • Anket Kapalı .
İnan şu an o kadar çok şey yaşıyorum anlatamam🥺
En önemlisi ne biliyor musun?
Ailem yıllardır. Senin başına belki bir şey gelir. Birlikte oturmamız gerekir. İşte şu o zaman bize lazım olur gibi gibi yıllardır konuşuluyordu.
Bak ne oldu🤦
Böyle bir sürü şey sayarım.
Birde pozitif bir şey söyleyeyim.
Oğlum iki yıldır futbol kursuna gitmek istiyordu. Bende eve uzak, okul vs... yetişmek zor olur diyordum. 9 a geçince kendin gidersin diyordum. Şimdi evimizin bir tarafı şehrin futbol sahasına bakıyor. 🤦Futbola yazdırdım. Büyük bir zevkle gidiyor. 😁
Duasımı, istediğimi olmuş bilmiyorum.
Haklısın aşkom ,hep güzel şeyler ve isteklerimizi dillendirelim oğlunun duası gibi Rabbim kabul etsin senin gönlündeki güzellikleri de hepimizinkini de 🤲💕

İnan şu an o kadar çok şey yaşıyorum anlatamam🥺
En önemlisi ne biliyor musun?
Ailem yıllardır. Senin başına belki bir şey gelir. Birlikte oturmamız gerekir. İşte şu o zaman bize lazım olur gibi gibi yıllardır konuşuluyordu.
Bak ne oldu🤦
Böyle bir sürü şey sayarım.
Birde pozitif bir şey söyleyeyim.
Oğlum iki yıldır futbol kursuna gitmek istiyordu. Bende eve uzak, okul vs... yetişmek zor olur diyordum. 9 a geçince kendin gidersin diyordum. Şimdi evimizin bir tarafı şehrin futbol sahasına bakıyor. 🤦Futbola yazdırdım. Büyük bir zevkle gidiyor. 😁
Duasımı, istediğimi olmuş bilmiyorum.
Ağzımızdan çıkan her şeye çok dikkat etmeliyiz. 😕

Back
X