JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #561 ASSOSyal .!.: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuummmmmm bebekimmmmmmmmm çok sevindim, gözün aydın rabbim daim etsin ,kucağına almayı nasip etsin inşallah Ayy kalbim nasıl çarpıyor var ya heyecandan oyy bebekim sana annelik çok yakışacak Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... ASSOSyal .!.: Yaaaa joyz annesiiiiiiii seni yirim ben aglicam galiba Genişletmek için tıkla... Yaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum. Ağlama kızzz beni de ağlatacaksın
ASSOSyal .!.: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuummmmmm bebekimmmmmmmmm çok sevindim, gözün aydın rabbim daim etsin ,kucağına almayı nasip etsin inşallah Ayy kalbim nasıl çarpıyor var ya heyecandan oyy bebekim sana annelik çok yakışacak Allahın izniyle Genişletmek için tıkla... ASSOSyal .!.: Yaaaa joyz annesiiiiiiii seni yirim ben aglicam galiba Genişletmek için tıkla... Yaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum. Ağlama kızzz beni de ağlatacaksın
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.701 159.905 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #562 JOYz .!.: Yaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum. Ağlama kızzz beni de ağlatacaksın Genişletmek için tıkla... Rabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerim
JOYz .!.: Yaaa canım benim benim de hala inanasım gelmiyor , ne hissedeceğimi bilmiyorum. Ağlama kızzz beni de ağlatacaksın Genişletmek için tıkla... Rabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerim
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #563 JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindim
JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindim
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #564 Sosyalin dediği gibi çok güzel bir anne olacaksın Kendine çok dikkat et
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #565 ASSOSyal .!.: Rabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerim Genişletmek için tıkla... Sağol bebeyim Allah razı olsun
ASSOSyal .!.: Rabbim sizi korusun inş, en güzel günleri göstersin bal beybilerim Genişletmek için tıkla... Sağol bebeyim Allah razı olsun
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #566 C A N O .!.: Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindim Genişletmek için tıkla... C A N O .!.: Sosyalin dediği gibi çok güzel bir anne olacaksın Kendine çok dikkat et Genişletmek için tıkla... Yaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallah
C A N O .!.: Ayyy çok sevindim canım. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah aşırı sevindim Genişletmek için tıkla... C A N O .!.: Sosyalin dediği gibi çok güzel bir anne olacaksın Kendine çok dikkat et Genişletmek için tıkla... Yaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallah
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ağustos 2019 62.529 120.085 698 31 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #567 JOYz .!.: Yaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallah Genişletmek için tıkla... Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin
JOYz .!.: Yaa Cano’m çok teşekkür ederim amin inşallah Genişletmek için tıkla... Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.818 53.863 548 35 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #568 JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah söyledin mi eşine
JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah söyledin mi eşine
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.748 135.336 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #569 JOYz Güftem bacım, anamdan biliyorum yay inadı ile uğraşmak çok zordur, çileden çıkarıyordum kadını Hayırla, sağlıkla gelsin(ler)de uğraş. Kafanı kaşıyama inşallah amin.
JOYz Güftem bacım, anamdan biliyorum yay inadı ile uğraşmak çok zordur, çileden çıkarıyordum kadını Hayırla, sağlıkla gelsin(ler)de uğraş. Kafanı kaşıyama inşallah amin.
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.701 159.905 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #570 ELCOOO .!.: Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin Genişletmek için tıkla...
ELCOOO .!.: Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin Genişletmek için tıkla...
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ağustos 2019 62.529 120.085 698 31 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #571 ASSOSyal .!.: Genişletmek için tıkla... Ayy bide ikizzmiii
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.701 159.905 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #572 ELCOOO .!.: Ayy bide ikizzmiii Genişletmek için tıkla...
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 25 Ağustos 2019 62.529 120.085 698 31 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #573 JOYz ikiz bebe annesii kadar güzel birşey yok duygulandım
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #574 ELCOOO .!.: Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım benim çok sağol aminnn
ELCOOO .!.: Canımm tebrik ediyorummm rabbim gün yüzünü güldürsünn bundan sonrası kendine ve mercimeğee iyi bakıyorsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canım benim çok sağol aminnn
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #575 Nane limon kokusu .!.: Hayırlı olsun inşallah söyledin mi eşine Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim tüp bebekle oldu canım sürpriz olamıyor pek
Nane limon kokusu .!.: Hayırlı olsun inşallah söyledin mi eşine Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, benim tüp bebekle oldu canım sürpriz olamıyor pek
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #576 Nevreste .!.: Perim hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum ablacım cikicam birazdan komşudan baglandim
Nevreste .!.: Perim hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum ablacım cikicam birazdan komşudan baglandim
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #577 yasminsay .!.: JOYz Güftem bacım, anamdan biliyorum yay inadı ile uğraşmak çok zordur, çileden çıkarıyordum kadını Hayırla, sağlıkla gelsin(ler)de uğraş. Kafanı kaşıyama inşallah amin. Genişletmek için tıkla... E bir de ben varım Ay burcu Yay bir Kova, Allah kocama sabır versin
yasminsay .!.: JOYz Güftem bacım, anamdan biliyorum yay inadı ile uğraşmak çok zordur, çileden çıkarıyordum kadını Hayırla, sağlıkla gelsin(ler)de uğraş. Kafanı kaşıyama inşallah amin. Genişletmek için tıkla... E bir de ben varım Ay burcu Yay bir Kova, Allah kocama sabır versin
JOYz Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Mayıs 2020 13.498 En iyi cevaplar 1 41.509 598 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #578 ELCOOO .!.: JOYz ikiz bebe annesii kadar güzel birşey yok duygulandım Genişletmek için tıkla... O henüz kesin değil canım
ELCOOO .!.: JOYz ikiz bebe annesii kadar güzel birşey yok duygulandım Genişletmek için tıkla... O henüz kesin değil canım
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.065 898 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #579 JOYz .!.: O henüz kesin değil canım Genişletmek için tıkla... Kontrole ne zaman çağırdı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #580 JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah Çok ama çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
JOYz .!.: Kızlar sonucum pozitif. Aslında dün idrar testiyle öğrenmiştim ama emin olmak istedim. Heyecanıma ortak oldunuz iyi ki varsınızzz Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah Çok ama çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin