Tatlı Tarifi Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Şerbetli Tatlı Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    503
  • Anket Kapalı .
Akşama hazır mıyız gençler🥰🤩
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum🥰🤩
@Jenna16
@C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Zerre
@Margaret Hale
@ELCOOO
@deynepnaz
@Black Light
@WunderLost
@Oriana
@Leyla nin Pembe Mantosu
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
@Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
@Xxhatun
@mandalina01
@Elhan
@Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
Yine kursta denk geldik aşkom 😅😘

@Mune @ikiminikprenses @destina0505 @elsa83 @White Mocha @sedef10 @nicksizbirisi @kskada @Strongmom_ @labellefille @darkmore @Balanne26 @hamsterannesi @Nooption @Pembepanterr @Blue_Peri @Mevrouw61 @Pigment @severussnape @Jann Dark @Kostas @Cileklivanilinn @Sibellla @Melekpoyraz1 @burmer09 @JOYz @Nickonemli @gzdypc @melekomelek @Sude Keser

tarifimi begenip oy verdiginiz icin tesekkur ederim :KK68:

@Mune @ikiminikprenses @destina0505 @elsa83 @White Mocha @sedef10 @nicksizbirisi @kskada @Strongmom_ @labellefille @darkmore @Balanne26 @hamsterannesi @Nooption @Pembepanterr @Blue_Peri @Mevrouw61 @Pigment @severussnape @Jann Dark @Kostas @Cileklivanilinn @Sibellla @Melekpoyraz1 @burmer09 @JOYz @Nickonemli @gzdypc @melekomelek @Sude Keser

Tebrikler😊

Akşama hazır mıyız gençler🥰🤩
Akşam saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategori konumuz açılacaktır. Katılmak isteyenlerin bekliyorum🥰🤩
@Jenna16
@C A N O
@Minnosprenses
@yasminsay
@ASSOSyal
@JOYz
@Zerre
@Margaret Hale
@ELCOOO
@deynepnaz
@Black Light
@WunderLost
@Oriana
@Leyla nin Pembe Mantosu
@zzekta1
@Dahliadivin
@RedGirl
@pearlshine
@Blue_Peri
@sweetgirlcandy
@firdefs
@KaramelDelisi
@Xxhatun
@mandalina01
@Elhan
@Tenceresiz kaldim anne
@yenGEnC
Tavuk severim ama degisik tarif denemedim hiç düşünmem lazım shsjsjs

Ne demek şeker kissss ellerine sağlık :KK74: :KK60:

Benimki xiaomi airfryer. Ben memnunum 😊 Philips gibi büyük değil tabi. Kızartma için kullanıyorum daha çok. Ekmek bazlama, poğaça börek ısıtıyorum. O yönü ile iyi. İçine silikon kaplardan aldım. Kolaylık oluyor.
Merhaba bende yeni aldım dediğiniz markanın airfry ı ısıtma işini kaç derecede kaç dk da yapıyorsunuz patates kızartmasını falan kaç dk kaç derecede yapıyorsunuz ben beceremedim alışamadım daha tutturamıyorum bi türlü

Back
X