- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi mavideniz85
-
Yok yok normal degil, yemek için izin mi verecekmişsiniz. Evlendikten sonra sapıklıkları çıkar gibi geldi.Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
Ben dan dun yazdım vallaİnternetten bir bakın isterseniz. Ben açıkça yazarsam rahatsız olanlar olabilir.
Başlıyoruz,,: ))Bunda ayak takıntısı da var galiba
Hahaha okudumBen dan dun yazdım valla
Burçla alakası olduğunu sanmıyorum. Balık burcu bir arkadaşım var oldukça baskın karakterde bir adam.Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Yaz arama motoruna öğren. Bu konuya doğru giderse ortalık çok karışacak. Ben de masum masum yorum yaptım. Saf mıyım neyim?biiri $u BDSM TAM OLARAK NE demek soyleyecekmi litfen ?
O ne be... Sorunlu ya bu adam.... Aman diyimYani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
Aman googleda alası var benim yazdıklarımın. Ben derli toplu özet geçtim işteHahaha okudumŞimdi genç kızların ahlâkını bozduğunuz için afaroz edilirsiniz
ayak fetisizmi bdsm iliskilerin belirteci degildir.Bunda ayak takıntısı da var galiba
Yapılan yorumları okudukça şok oldum yazmadan duramadım. Benim eşim de balık burcu tamam eş adayınız biraz abartmış emir olayı falanama gerçekten çok özverili oluyorlar ben de başta garipsedim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor çayımı falan getiriyor ama sürekli değil tabiki ayarında yani beni mutlu etmesini biliyo diyelim buna. Yok fantaziymiş yok nikahtan sonra görürsün falan ne kadar karamsar insanlar var hiçbirini umursama kıskançlıktan öyle söylüyolar.çok şanslıyız bence çok şükür. Karşındakinin yalan söyleyip söylemediğini anlarsın sen eş adayınla ayrıntıları konuşmaya devam et ve onu iyi tanı şekerim. Mutluluklar şimdiden
Dedim olmaz öyle diye. Şakayla dedimki tamam hadi seni azad ediyorum git ye :) hah simdi oldu diyor . ben dominant karakterde bir insanım
Onu çeken şeyde bu galiba.şöyle açıklıyor.inşaat mühendisi ve yurtdisinda çalışıyor bir çok eleman var altında falan.ben yeterince dominantim is hayatında zaten.biktim yönetmekten.dominant ve zeki bir kadının beni yonetmesinden mutlu oluyorum eşim öyle olsun bana yeter diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?