Kole olmak isteyen es adayi :)

mavideniz85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
20
3
3
39
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Eşim balık burcu. Her erkek gibi tavlayana kadar akıl çelme çabalarına girdi.
"Sen nasıl biri istiyorsan öyle biri olurum ben" diye yalvardığı günler de aklımda.
Sonradan değişiyorlar, yine de evet; ev işlerinde çevremdeki diğer erkeklere nazaran oldukça yardımcıdır.

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
hele bir evlen de gor bakalim. kole mi oluyor kole etmek mi istiyor :27:

Herif gercekten asik olduysa normal.

Ben de balik burcuyum, asik olunca ben de sadece karsidakini mutlu etmeye kendimi adiyorum. Balik burclari genelde boyle mi bilemem ama sevdigimizi mutlu etmek hayattaki 1 numarali amacimiz diyebilirim :) Asik oldugum adam kalbimi isterse cikarip veririm, isterse olurum , o derece gerisini siz dusunun.

Balik burclari anlasilmasi zor, bazen de manyakca diyebilecegim ozelliklere sahip hassas insanlar , bunu dusunerek korkmayin derim :) (ya da korkun :) )

balik burçlari anlattigin tipe benziyor diye biliyorum ben ama bu kadar light bi erkek nasil oalcak onu bilemedim valla ..:)

biz kadinlarada yaranilmiyor demi:KK45::KK45::KK45:

evet..
balık burcu bi yakınım karısının kölesi...
balık erkekleri öyle..
kadınları dominant, erkekleri ezik...
ama o adamın karısı da benim eşime özeniyo..
eşim bana gerektiğinde yardım eder ama erkekliğini de hep hissettirir..
çünkü bana köle modundaki erkekler çok feminen geliyo..
yani erkek biraz daha ağır olmalı kanaatimce..
bu demek değil ki eşine yardım etmesin..
ikisi bir arada olabilir....

Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi

Bir arkadaşımın sevgilisi balık burcu ve anlattıklarının aynısı onda da var.
Benim hoşuma gider mi? Kesinlikle hayır.

Back
X