Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda kolejde çalışan varsa seminer döneminde neler yapılır bana biraz bilgi verir misiniz ilk defa özel bir okulda çalışacağım ve çok gerginim
Ben devletteyim ancak özelde çalışan arkadaşlarım var.
Bol toplantılı, is bölümlerinin belirlendiği, zümreli çalışmaların bol olduğu bir seminer dönemi oluyormuş. Haliyle yoğun..
Birilerinin demesi ile olmaz. Kendin ortamı gozlemleyerek tecrübe edineceksin.
Sakin ol ve kendine güven.
Başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı dilerim..
Ben devletteyim ancak özelde çalışan arkadaşlarım var.
Bol toplantılı, is bölümlerinin belirlendiği, zümreli çalışmaların bol olduğu bir seminer dönemi oluyormuş. Haliyle yoğun..
Birilerinin demesi ile olmaz. Kendin ortamı gozlemleyerek tecrübe edineceksin.
Sakin ol ve kendine güven.
Başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı dilerim..
5 yillik kolej ogretmeniyim. Her okulun seminer donemi farkli oluyor. Mesela şöyle bir uygulama yapanlar var. Sen ders anlatiuorsun diger ogretmenler dinliyor onlardan biri anlatiyor sen dinliyorsun filan. Genellikle sohbet muhabbet toplantiyla gecer ama dedigim gibi okuldan okula degisir.
5 yillik kolej ogretmeniyim. Her okulun seminer donemi farkli oluyor. Mesela şöyle bir uygulama yapanlar var. Sen ders anlatiuorsun diger ogretmenler dinliyor onlardan biri anlatiyor sen dinliyorsun filan. Genellikle sohbet muhabbet toplantiyla gecer ama dedigim gibi okuldan okula degisir.