• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolejde çalışan hocalarım yardım :(

tombul kelebekkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
66
48
3
Arkadaşlar aranızda kolejde çalışan varsa seminer döneminde neler yapılır bana biraz bilgi verir misiniz ilk defa özel bir okulda çalışacağım ve çok gerginim :KK17:

Ben devletteyim ancak özelde çalışan arkadaşlarım var.
Bol toplantılı, is bölümlerinin belirlendiği, zümreli çalışmaların bol olduğu bir seminer dönemi oluyormuş. Haliyle yoğun..

Birilerinin demesi ile olmaz. Kendin ortamı gozlemleyerek tecrübe edineceksin.
Sakin ol ve kendine güven.
Başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı dilerim..

Ben devletteyim ancak özelde çalışan arkadaşlarım var.
Bol toplantılı, is bölümlerinin belirlendiği, zümreli çalışmaların bol olduğu bir seminer dönemi oluyormuş. Haliyle yoğun..

Birilerinin demesi ile olmaz. Kendin ortamı gozlemleyerek tecrübe edineceksin.
Sakin ol ve kendine güven.
Başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı dilerim..
Çok teşekkür ederim , evet kendim gözlemleyeceğim tabi ki ama çok heyecanlandım bir danışayım dedim :)

5 yillik kolej ogretmeniyim. Her okulun seminer donemi farkli oluyor. Mesela şöyle bir uygulama yapanlar var. Sen ders anlatiuorsun diger ogretmenler dinliyor onlardan biri anlatiyor sen dinliyorsun filan. Genellikle sohbet muhabbet toplantiyla gecer ama dedigim gibi okuldan okula degisir.

5 yillik kolej ogretmeniyim. Her okulun seminer donemi farkli oluyor. Mesela şöyle bir uygulama yapanlar var. Sen ders anlatiuorsun diger ogretmenler dinliyor onlardan biri anlatiyor sen dinliyorsun filan. Genellikle sohbet muhabbet toplantiyla gecer ama dedigim gibi okuldan okula degisir.
Evet biz de sırayla ders anlatıcakmışız, o yüzden bu kadar gerildim sanırım :KK16:

öğretmen kızı ve 2 sene öğretmenlik yapmış bir bayan olarak tüm öğretmenlere başarılı bir yıl diliyorum

Back
X