Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12/01 çok açık küllü sarı

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
sarı saçtaki turunculukları gidermek için çok açık küllü sarıya boyasam sonuç ne olur acaba? ilk defa boyicam

canm ılk defa boyayacagm derken bu rengemı ılk defa boyayacksı n yoksa sacında hıc boya yokta ılk defamı boyayacaksın ona gore soyleyelım.ama kolestonun küllülerini basarılı bulmakla bırlıkte ıgoraın 0.22 turuncu azaltıcısını bu konuda en garantı yol olarak goruyorum.forumda var bu konu canım yuzde yuz küllülük saglarsın boylece

saçımda boya var canım. ama turunculuklardan bıktım kendim boyamak istiyorum gündüz güzelde çok değişken rengi:S $Picture0261.webpgece böyle $287517_218793254842742_100001362063805_558478_1261933815_o.webpgündüz böyle ya nefret ettim artık:( hep kuaförde boyattım istediğim gibi olmdı

açtığım konulara bakarsanız saçımla ilgili bi konu açmıştım artık değişim rengini dedim şu berbat turunculuktan sıkıldığım için. ama sarıyıda seviyorum çözümü yokmudur ki bu boyayı boyasamm olmazmı:5:

benimde saçımda koleston 11.1 var. bir ay sonra tekrardan geçicem üstünden busefer 12.1 düşünüyorum. bakalım bulursam bende alıcam. bu arada saçının her iki halide güzel bence

benimde saçımda koleston 11.1 var. bir ay sonra tekrardan geçicem üstünden busefer 12.1 düşünüyorum. bakalım bulursam bende alıcam. bu arada saçının her iki halide güzel bence

makyajla harika oluyo ama işte gece resmen hepsi turuncu gibi duruo aynaya bakmıyorum gece makyajımı silip doğru silmişmiyim diye bakıorum sadece:D takıntı oldu artık sevmeyince istemiyorum ya bakmak

makyajla harika oluyo ama işte gece resmen hepsi turuncu gibi duruo aynaya bakmıyorum gece makyajımı silip doğru silmişmiyim diye bakıorum sadece:D takıntı oldu artık sevmeyince istemiyorum ya bakmak

tabi canım sonuçta hangi renkle mutluysan o renk senin doğrundur.

benimde farksız sayılmaz :18:bende dün akşam koleston renk açıcı ile 12.0 rengini aldım ...dün akşam renk açıcıyı kullandım kızıllık oluştu:50: bugün 12.0 deneyeceğim kızıllıklar gider mi pekiiiii?????????

kızıllık ve turunculaşma için kül bazlı boya kullanman lazım. 12.0 külsüz galiba. küllü tonlarla boyaman lazım

kızlar artık yeter dedim gittim market yolunu tuttum palette deluxe küllü açık sarıdan aldım açıcı özelliği ve internette araştırdığım kadarıyla güzel bi boyaymış bugn onu boyucamm bakalımm:) 7 besleyici yağda barındırıyomuş marula yağı argan yağı, susam yağı badem yağı zeytinyağı, kayısı çekirdeği bi de fındık yağı. saçı açarkende ışıltı veriomuş bide yumuşacık oluyomuş bakalım öyle olcakmı:))

Son düzenleme:
kızıllık ve turunculaşma için kül bazlı boya kullanman lazım. 12.0 külsüz galiba. küllü tonlarla boyaman lazım

canım ya 12.0 bende baktım küllü olmadığı için almadım dün reyondaki kızla baya muhabbet etmiştim 12-1 nası olr acaba alsammı die neyse kalsın dedim almadım bugn bi gittim bitmiş:( bede çıktım başka markete bu boyayı gördm hemen aldım baya olumlu yanıtlar aldım çünkü inşallah iyi olur

inşallah istediğin gibi olur sonuç. bide ilk boyamada tam renk oturmaz bi kaç kez üstüste boyamayla tam otururmuş esas renk buda aklında olsun ;)

canım ya 12.0 bende baktım küllü olmadığı için almadım dün reyondaki kızla baya muhabbet etmiştim 12-1 nası olr acaba alsammı die neyse kalsın dedim almadım bugn bi gittim bitmiş:( bede çıktım başka markete bu boyayı gördm hemen aldım baya olumlu yanıtlar aldım çünkü inşallah iyi olur

canım senin saçın sarımı??? açık sarı saçta küllü renkler yeşerme yapıyomuş. aman haaa dikkat et.

evet sarıı.. ama daha evvel kuaförmde boyamştı öle bişi olmadı saçmda bayadır sarı artık kuaförde boyatmaktan bıktm tamda tutturamıo zaten

röfleli sarı saçlarda kullanmayın derler küllü renkleri. saçın çok açık sarı değilse yeşerme yapmaz. hatta ortaya çıkan yeşerme bir iki yıkamada akıyo diyo burdan deneyimli arkadaşlar. o kadar araştırdımki 2 haftadır yorumlar bu şekilde. bende 2 hafta sonra koleston 11.1 boyıycam. benimde saçlarım bal rengi. yeşerme yapıyomuş ama bir iki yıkamada akar dedi deneyimli arkadaşlar

Back
X