Saç Rengi ve Saç Boyama koleston 12/01 çok açık küllü sarı

saçlarımı boyadımm bakalım yıkayınca nasıl olcak bi değişiklik olcakmı:12:

Son düzenleme:
kötü olsa da napalm artık ben bişiyi kafama koydummu yapmadan duramam ama inşllah kötü olmaz demedende duramıyorum tabiki. tırnaklara yeni manikür yapmış olasam yerdm şimdi:9:

pekde bişi farketmedi aslında tek fark dipleri güzel açtı 30 lira yerine 10 liraya maal oldu:9: şimdi çektm bak[ $Picture0271.webpbaya bi turuncuydu akşam çektiğimde böyleydiEki Görüntüle 276277 yuuh farka bak ben inanamıyorum ama ya:D

Son düzenleme:
akşam çektiğimdede gündüzdekinin aynısı gibi oldu.:D ya aslında kumrall istiorm hatta bakır kızıl ama bnmki ı-ıhhh diyo

akşam çektiğimdede gündüzdekinin aynısı gibi oldu.:D ya aslında kumrall istiorm hatta bakır kızıl ama bnmki ı-ıhhh diyo

yok canım iki gündüzdekinin arasında çok fark var en azından resimde öyle görünüyo... allah seni napmasın kız kumral istiyon koleston 12.1e boyadın :52: çılgın seni:27: ayrıca bu 12.1 hakkatten çok açıyomuş yaff...açıcı gibi

yok canım iki gündüzdekinin arasında çok fark var en azından resimde öyle görünüyo... allah seni napmasın kız kumral istiyon koleston 12.1e boyadın :52: çılgın seni:27: ayrıca bu 12.1 hakkatten çok açıyomuş yaff...açıcı gibi

evet baksana cümle bile kuramadım:D:D:D ya ben sarıya bayılıyorumm ama saçlarım kuruduu kışta gelio artık bakamam başa çıkamam belki dha soraa.. zaten hemen kumral yapmıcam:) sadece merakk işte ama yakışcağını biliyorum. sarıdan biraz daha faydalanim sırada bu var:D

he bu arada 12.1 deil kız aklımı karıştırma palette deluxe 10.1 yazdm ya küllü açık sarıı:52:

ya o kumral rengini istiorm sarısı olmasada olur zemni hoşma gidio saçım biraz böle kalsın sonra onu düşünüyorumm küllü renk hiç denememiştim kaşlarıda habire açtırmak zornda kalmıcam en azndan sarı kdr sırıtmaz

bende $hilary_duff6.webp bu rengi istiyorum cansusln... deli gibi istiyorum hemde... ama adı ne bu rengin hangi markanın kaç no suyla elde edilir en ufak bi fikrim yok yafff:43:

Back
X