Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston - Kızıl Viyole 4/6

NJLS

♪ Lover ♪
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
369
17
68
ÖNCE :

$218194_1718918649795_3354129_n.webp

SONRA :

$gökçee.webp $lllll.webp

kızlar saçlarımın orjinal rengi kumraldı ama gördüğünüz gibi çokta açık kumral değil hafif mat bir kumraldı..sonunda endişelerimi yendim ve saçlarımı boyadım! :D marka olarak kolestonu tercih ettim kızıl viyole 4/6 tonu..ten rengimin çokta açık olduğu söylenemez ama sizce bu rek gitmiş mi bana? fikirlerinizi almak isterim doğrusu :)

Son düzenleme:
canım ben gençlere böyle koyu kızılları yakıştıramıyorum pek... :26:

Kumraldan daha iyi yakışmış ana biraz daha iddialı kızıl olabilirdi. Koleston aşk alevi, neva color viyole tonlarını önerebilirim.

olumlu olumsuz yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar! ablam ve kardeşimin yoğun ısrarıyla boyadım hani kendimde istiyordum ama boyanırken korkmuştum kötü olucak diye yıkayıp kuruttuktan sonra bende beğendim aslında ama yine de birde sizlere sorayım dedim :) orjinal saç rengim kaş rengime uymuyordu çünkü kaşlarım koyu siyah bu yüzden kızıl tamamlar diye düşündüm..

EBRUHAYAL ; aslında resimde biraz koyu görünmüş çünkü akşam çektim resmi ama normalde daha aydınlık bir görüntüsü var..ilk kez boyadım belki 2-3 boyamada daha iyi bir renk elde edebilirim..19 yaşındayım boyayıp boyamama konusunda kararsızdım ama bikere girdim bu yola :)))

başka yorumu olan yok mu ya arkadaşlarr :( ?

fena değil gibi ama doğal rengin çok güzelmiş keşke hiç ellemeseymişin.bir de böyle koyu kızıllar yaşı büyük gösteriyor çok bebeksi bir yüzün yoksa.daha açık bir kızıl yapsan daha güzel olur

bence yakışmış canım peki yıkarken akıyormu kızıl akıcı bir renkte ama sana yakışmış

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için..zaten her duş almam da akıyor yakında kızıllıktan eser kalmaz diye düşünüyorum :)) zaten belirttiğim gibi biraz zor oldu boyamam çok kararsızdım öyle bi anlık cesaretle boyadık :) beğenenlere de beğenmeyenlere de teşekkür ederim :))

Kızlar benimde saçlarım koleston 3/4 koyu kestane ye boyalı , ama bildiğiniz siyah gibi duruyor saçlarım uzun olduğu için köpük boya kullanıyorum . Bu hafta koleston kızıl viyole köpük boya aldım 1 hafta sonra boyayacağım inş tutar . Numarası 4/6 olduğu için koyu da olsa tutar diye düşünüyorum . Zaten koyu kızıl istiyordum ilk kez kızıl deneyeceğim inş olumlu sonuç alırım

Back
X