nil392 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2007 28 1 86 37 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuubaa #21 gizemli7 .!.: kesınlıkle elegan kahve kendı konumda resmımı jkoyucam sonuc harıka dogal bır kahve Genişletmek için tıkla... çok doğru elegance kahve içerisinde bakırlık olmayan cok dogal bir renk
gizemli7 .!.: kesınlıkle elegan kahve kendı konumda resmımı jkoyucam sonuc harıka dogal bır kahve Genişletmek için tıkla... çok doğru elegance kahve içerisinde bakırlık olmayan cok dogal bir renk
nil392 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2007 28 1 86 37 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuubaa #22 palette serisi 2012 de çok güzel
VaniL Seni kendime sakladim.... Kayıtlı Üye 14 Şubat 2012 427 8 68 - Yurtdışı 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuubaa #23 Kolestondan memnun kalmamanız çok normal. Çünküüü Türkiyede Kolestonun fake versiyonlarını satıyorlar. orjinal Koleston bulan olursa bizede yollasın Koleston professionel bir boyadır markette satılanları orjinal diildir. Bilmiş olunuz netten bakın yabancı sitelerden aynımı. farkı göreceksiniz.
Kolestondan memnun kalmamanız çok normal. Çünküüü Türkiyede Kolestonun fake versiyonlarını satıyorlar. orjinal Koleston bulan olursa bizede yollasın Koleston professionel bir boyadır markette satılanları orjinal diildir. Bilmiş olunuz netten bakın yabancı sitelerden aynımı. farkı göreceksiniz.
F Fobian Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2015 3 0 1 29 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tuubaa #24 Kızlar koleston kadar igrenc bi boya gormedim saçlarımi kazik gibi bi hale getirdi ve de tutmadi sürdüğüm renkle cikam rengin uzaktan yakimdan ilgisi yok aman kullanmayin sakin kendinize bu kötülüğü etmeyin
Kızlar koleston kadar igrenc bi boya gormedim saçlarımi kazik gibi bi hale getirdi ve de tutmadi sürdüğüm renkle cikam rengin uzaktan yakimdan ilgisi yok aman kullanmayin sakin kendinize bu kötülüğü etmeyin