Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence de palette geçenlerde syossla boyadım saçlarımı, biraz sertleştirdi öncesinde palette deluxe ile boyuyordum, çok iyi gelmişti saçıma, hafta sonu tekrar boyayacağm, bugün gittim palette deluxe aldım. koleston da saçı çok yıpratıyormuş ve hep daha koyusu oluyormuş forumlarda okumuştum.
bence de palette geçenlerde syossla boyadım saçlarımı, biraz sertleştirdi öncesinde palette deluxe ile boyuyordum, çok iyi gelmişti saçıma, hafta sonu tekrar boyayacağm, bugün gittim palette deluxe aldım. koleston da saçı çok yıpratıyormuş ve hep daha koyusu oluyormuş forumlarda okumuştum.
Koleston çok inatçıymış duyduğuma göre saçtan çıkmıyomuş hatta o derece evet verdiği renkte çok koyu çıkıyomuş herkes tövbe etmiş benimde okuduğuma göre ama tekrardan danışmak istedim :)