Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston röfle setini merak edenlere :)

miniiikkelebek

KöyünEnGözelGızınınGızı:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
3.909
101
113
İstanbul
Fotoğraftaki saçta röfle seti kullandım hanımlar

1-saçımda açık kahve vardı.
2-röfle setiyle kalın röfleler attım.(bone kullanmadım,folyoyla kapattım)
3-ne kadar beklediğimi bilmiyorum ama röfleler çook açık sarı oldu(turunculaşma olmadı)
4-çok açık renk olduğu için ertesi gün açık kahveyle boyadım :9:
5-sonraki ay küllü açık sarıyı bütün saçıma sürdüm.aynı gün böyleydim

Röfle setini merak edenlere belki fikir olur dedim :81:
Eki Görüntüle 117901

kendimi zor tutuyorum farkındasın dimi :60:

ay valla tatlım son derece farkındayım durumun :82: ama dur derin bi nefes al ve düşün bak herkes ne kadar beğendi röfleni. zaman diyorum sana.. nasılsa akacak boya biraz daha. sen de ozamana kadar kararını vermiş olursun zaten. keşke kuaförün daha sık atsaymış zamanında ama çözülmeyecek bişey değil yani. sonuçta senin saçını en iyi yine sen bilirsin ve zamanla en sağlıklı kararı verirsin okito

minikkelebek bu fotodakikız kim?senin saçınmı o ben bişi anlamadıııııım???şaşkınım yaa senin şuanki röflen buysa sapsarıııı

yok canım yaa nerdee :52: O benim röfle seti kullandığım zamanki fotom.o benim ama saçlarım şimdi öyle diil tabi.
sabah röfle seti yorumlarına baktım herkes bişeler söylemiş ama kimse foto koymamış.merak edenlere fikir olur dedim koverdim ben de :90:

röfle setinin içind tüp boya mı var yoksa toz halinde mi.normal boyalar gibi mi yoksa açıcılar gibi mi.açık sarı istiyorum da saçalrımı ilk koleston açıcı ile açtım(toz olan),daha sonra 12.0 ile 2 defa boyadım daha sonra 11.1 küllü açık sarı ile boyadım sarılarım da koyuluk var acaba röfle setini denesem mi?

bence millet röfle seti süper bi sarı yapıo hatta ben kuaförlerin yaptığı platinden bile daha çok beğendim.minkkelebek benim röflem aynı seninki gibiydi hiç içime sinmiodu düşündüm düşündüm napsam die burda röfle setlerini okudum we geneli olumsuzdu turuncu deniliodu.bi cesaret almaya gittim ama dükkanda hala düşünüorum naapsam die bayan bi müşteri geldi kadın illa al bende yaptım dedi saçını gösterdi olmuştu hemen aldım.ewe geldim yaptık sarısı çok hoş oldu saçının havasını değiştirio yani o röfleye bi canlılık getirdi.sonra ben duramadım kulakların yanlarınıda tümüyle alıp 2 paket yaptım çok güzel oldu.o kuaföre gittiğim bigün müşterinin biri bende bu renk istiyorum dedi saçı.yani ben kesinlikle diorum rengi çok hoş sadece yapması we yıpranması sorun.keşke hiç kuaföre röfle yaptırmasaymışında kendin alıp paketleseymişin saçlarını.bence çok daha güzel olurdu.

Back
X