Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston röfle setini merak edenlere :)

kız bayaa uzağım malesef.biz buluşana kadar sen arkideşlerini bulursun:)çok az da yeşil yada mavi koysan nasıl olurdu acabaa?inşallaaahh inşalllaaah isteiğin gibi olur güzelceee yawaş yawaaaş dikkatli bi şekilde yap tamammı bi koyu yerde dene duruma göre başka yerleri yaparsın ben yapabilceğini düşünüorum zaten.allah yardımcın olsun şekerim askere yolluyomuşum gibi geldi :) ama öyle saç bu dönüşü uzayana kadar olmuo.

canım eğer yapabiliyosan kendin yap tabi ne güsel.saçın ne renk?açık bi renkse dene bence.ama yanında biri bulunsun arkaları kontrol etsin.önlerle dipler farklı tutabilir.dipleri biraz fazla bekletirsin:6:

canım şuan saçım sarı boyalı ilk sayfadaki rengi elde edebilirsem süper olacak var var yardımcım annem ben annemi boyarım annemde beni boyar.saçımda sarı renk var ama röfleden kızıllık olmaz inş.

Fotoğraftaki saçta röfle seti kullandım hanımlar

1-saçımda açık kahve vardı.
2-röfle setiyle kalın röfleler attım.(bone kullanmadım,folyoyla kapattım)
3-ne kadar beklediğimi bilmiyorum ama röfleler çook açık sarı oldu(turunculaşma olmadı)
4-çok açık renk olduğu için ertesi gün açık kahveyle boyadım :9:
5-sonraki ay küllü açık sarıyı bütün saçıma sürdüm.aynı gün böyleydim

Röfle setini merak edenlere belki fikir olur dedim :81:
Eki Görüntüle 117901

bugün alıp deneyeceğim umarm aynı sonucu alırım :)

sen nerdensin hangi memlekettensin rengarenk gel bakim yanı başıma :27: valla yapardık ben de çok seviyorum.hatta dün bütün gece yarı uyur vaziyetteydim boyalarla paketlerle saçlarımla öryallerle falan uğraştım sanırım deliriorum kız ben :3:
bu akşam 1 paket röfle 1 paket de 12 numara alıp çıkıyorum marketten.eğer vaktim olursa bu haftasonu yapçam bişeyler.güzel olmazsa da soluğu pazar günü kuaförümde alıcam(yine azar işiticem) :27:
şimdiki planım 12 numaranın içine biraz röflenin mavi tozundan katıp turunculuğu engellemek.
önce bikaç parçayı boyiicam sonra yavaş yavaş yukarlara yapıcam :86:
zaten hepsini yapmama gerek yok.gözüme güzel görünsün yeter.sonrasını duruma göre düşünürüz
foto koycam mutlaka :51:

canmm yaptınmı roflenı nasıl oldu sacın ?

canmm yaptınmı roflenı nasıl oldu sacın ?

Canım o boyadığım fotom varmı hatırlamıyorum sanırım yine hüsran ama artık röfle yaptırmıyorum ve yapmıyorum.
Koleston 11-1 alıp kendim 5 dakika bekletiyorum sonuç aşağıdaki gibi :1:
Röfleler uçlarda kaldı krepe gibi mi oluyo ne deniyo ona işte öle bişey oldu :9:

$kkk.webp

Canım o boyadığım fotom varmı hatırlamıyorum sanırım yine hüsran ama artık röfle yaptırmıyorum ve yapmıyorum.
Koleston 11-1 alıp kendim 5 dakika bekletiyorum sonuç aşağıdaki gibi :1:
Röfleler uçlarda kaldı krepe gibi mi oluyo ne deniyo ona işte öle bişey oldu :9:

Eki Görüntüle 549840

gyettt guzll gorunuyrrr :)

merhaba kızlar koleston röfle setiyle ilgili sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz 6 ay önce saçlarımı kuaförümde röfle yaptırdım.Geçen ayda dip yaptırdım ama dip boyam biraz kızılımsı gibi oldu beğenmedim kuaförüm arkasında durup düzeltmedide şimdi dibi 1.2 cm siyah sonra uclara indikçe 4.5 cm kızılımsı ama tam değil tuhaf bir sarı yani 5 .6 parmak sonrası ndan uclara kadar güzel röfle yarın koleston röfle seti alacağım satan bayan önce saçlarını boyamalısın dedi sonra seti yap dedi ama kuaförde önce açıyor sarıyı yakalayınca aralarının ve dibinin ne renk olmasını istiyorsan boyuyor ben fındık kabuğu yapayım diyorum ama önce seti uygulayayım sonra komple boyarım masaj yaparak arasındaki rengi kırınca yıkarım diyorum ne olur bana bir akıl verin. bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim .Teşekkürler

Back
X