Çocuk Hastalıkları kolik gaz sancısı bilgisi olanlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yusuf Mirza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
29
3
3
33
1.5 aylık bebeğim kolik olmasından şüphe ediyorum bazen 2 gün boyunca doğru düzgün uyumuyor bazen 12 13 saat uyumuyor bir de ağlaması tuttumu meme de de sakinleşmiyor kucakta da öyle zamanlar da fitil kullanıyoruz o biraz sakinleştiriyor ama fitilede alıştırmak istemiyorum napcamı şaşırdım artık gerçi o kadar şiddetli ağladığında fitilide zor koyuyoruz bilgisi olanlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum

sıcak su torbası alın,aylarca rahat edersiniz.Yatarken ayaklarının altına koyun.Zeytinyağı ile vucudunu ovun.Ayaklarını karnına doğru çekip bırakın.Rezene,kimyon,anason,nane çayları içirebilirsiniz,tabii kendiniz de için.Sütünüzden geçer zaten.Şurup türü şeyler vermeyin küçücük bebeğe bence,kimyasallarla ne kadar geç tanışsa o kadar iyi.Zor ama zamanla düzeliyor nasılsa

bazen naparsaniz yapin sakinlesmiyor kolik bebekler. sac kurutma makinesi cozum olabilir yada arabaniz varsa arabayla dolasmak.. benim bitanecik yegenim boyleydi... sabredin 4 ay olduktan sonra daha rahat oluyorlar. birde belki kakasini yaparken cani yaniyordur gaz degildir dikkat edin. bizdw oyle sandik meger poposunda catlak vermis krem kullandik rahatladi cocuk. eczacilar bilir hem uyustuyo bolgeyi rahat kaka yapmasini sagliyo hem iyilestiriyo. cock kapa yaparken ortaligi yikiyordu ikinip ikinip yapmiyordu acidan. daha dikkatli gozlemleyin boyle bsiy varsa kolik cozunleri ise yaramaz

bazen naparsaniz yapin sakinlesmiyor kolik bebekler. sac kurutma makinesi cozum olabilir yada arabaniz varsa arabayla dolasmak.. benim bitanecik yegenim boyleydi... sabredin 4 ay olduktan sonra daha rahat oluyorlar. birde belki kakasini yaparken cani yaniyordur gaz degildir dikkat edin. bizdw oyle sandik meger poposunda catlak vermis krem kullandik rahatladi cocuk. eczacilar bilir hem uyustuyo bolgeyi rahat kaka yapmasini sagliyo hem iyilestiriyo. cock kapa yaparken ortaligi yikiyordu ikinip ikinip yapmiyordu acidan. daha dikkatli gozlemleyin boyle bsiy varsa kolik cozunleri ise yaramaz
Merhaba benimde oğluma kolik dediler ama galiba kolik değil kafkasını yaparken zorlanıyor gibi geldi bana da , eczanede bunun için krem mi var kolay yapmasını sağlayan ?

Merhaba benimde oğluma kolik dediler ama galiba kolik değil kafkasını yaparken zorlanıyor gibi geldi bana da , eczanede bunun için krem mi var kolay yapmasını sağlayan ?
evet zaten doktora soylersenizde soyler size. popo da catlak olunca cocuk ikinip agliyodu bizde gaz cikaramiyo sandik. meger catlak varmis yapacagi varsa da cocuk tutuyomus kendini aciyo diye.

anestol galiba ismi kardesim bepanten ile ikisini karistirip kullandi rahatca yapti kakasini. internetten arastirabilirsiniz..

Rezene nane icirdim kendimde iciyorum ama pek etkilemiyor sicak su torbasini denicem sac kurutma makinesi evet sakinlestiriyor bi sure sakinlestiriyor poposunda catlak olayinida gozlemlicem tesekur ederim

Back
X