Çocuk Hastalıkları gaz için neler içirebiliriz(1.5 aylık bebeğim)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yusuf Mirza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
29
3
3
33
1.5 aylık bebeğimin gazı çok fazla uykusunu çok etkiliyor o gaz ağrısı girip ağlamaya başladığında zor susturuyorz kolik olduğunu düşünüyorum 1 2gün doğru düzgün uyumadığı zaman çok ağladığında paranox fitil koymak durumunda kalıyoruz bunada alıştırmak istemiyorum arada rezene çayı içiriyorum cok az kimyon tohumunu kaynatıp içiriyorlarmış bunu deneyen var mı yardımlarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Benim oğlum da aynen cnm. Bir buçuk aylıkken başladım tane kimyon kaynatıyordum arada hergün bi çay kaşığı veriyordum. Bazen iyi geliyordu bazen hiç işe yaramıyordu. İnfacol,zinco damlaların ve paranox fitili kullandım. Zinco sanki biraz rahatlatıyordu. Bazen hergün fitil kullanma zorunda kalıyorduk. Çok gazlı bi bebek benim ki.üçüncü aydan sonra geçer dediklerini inanma geçmiyor. 6. Ay a kadar hergün gaz sancisi çektik. Şimdi 9 aylık olmak üzere en ufak bişeyde, o kadar dikkat etmeme rağmen gazlanıyo, gece uyumuyo ağlıyo hep.

arkadaşlar gaz için fitil kullanmayın bence ilaç sonuçta. bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalşın . nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim . benim bebeğim akşamları çok ağlıyordu gece 3-4 saat ağlıyordu hem gazı vardı hem de enfeksiyon varmış vücudunda tükrük bezleri apse yaptı yüzü şişti 1 hafta hastanede yattık şimdi 3 aylık ve çok rahatladı arada gaz sancısı oluyo o zaman da nurse harveys veriyorum sakinliyo. sana datavsiye ederim canım veya içinde rezene ,anason olan bitkisel şurupları da kullanabilirsin geçmiş olsun canım :)

Çok geçmiş olsun. Benim oğlum da aynen cnm. Bir buçuk aylıkken başladım tane kimyon kaynatıyordum arada hergün bi çay kaşığı veriyordum. Bazen iyi geliyordu bazen hiç işe yaramıyordu. İnfacol,zinco damlaların ve paranox fitili kullandım. Zinco sanki biraz rahatlatıyordu. Bazen hergün fitil kullanma zorunda kalıyorduk. Çok gazlı bi bebek benim ki.üçüncü aydan sonra geçer dediklerini inanma geçmiyor. 6. Ay a kadar hergün gaz sancisi çektik. Şimdi 9 aylık olmak üzere en ufak bişeyde, o kadar dikkat etmeme rağmen gazlanıyo, gece uyumuyo ağlıyo hep.
sağol canım bende zinco ve sab simplex damlalarını kullanıyorum dediğin gibi çok ağlayıp susmadıgında bazen sesi kesilircesine ağlıyor ozamanlar paranox fitil veriyorum tane kimyonu bende kaynatıp içirdim bir de hem içiriyorum hem korkuyorum zararı olur mu diye kendim zaten rezene çayı içiyorum günde kaç bardak içiyim fazlası zararlı olurmu arada bebeğime de bi iki çay kaşıpı verdiğim oldu

arkadaşlar gaz için fitil kullanmayın bence ilaç sonuçta. bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalşın . nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim . benim bebeğim akşamları çok ağlıyordu gece 3-4 saat ağlıyordu hem gazı vardı hem de enfeksiyon varmış vücudunda tükrük bezleri apse yaptı yüzü şişti 1 hafta hastanede yattık şimdi 3 aylık ve çok rahatladı arada gaz sancısı oluyo o zaman da nurse harveys veriyorum sakinliyo. sana datavsiye ederim canım veya içinde rezene ,anason olan bitkisel şurupları da kullanabilirsin geçmiş olsun canım :)
nurse harves bi arkadasımda önerdi onuda kullanmayı düşünüyorum teşekür ederim canım birde anason çayını ne kadar içiyoruz günde bir de onu da içiyim

Canmbnm oncelikle gecmis olsun bebegin daha cok kucuk oyuzden bnm gorusum hmn ilac falan kullanma zeytin yag hakiki ama biraz ilit karnina masaj yaparak sur vede poposunun icine iyice sur gaz masaji yap aninda duyarsin gaz seslerini kimyon da geciriyo ewet ama sen kendin ic ona simdilik werme en azindan simdilik nasilsa senden ona geciyo karninda surekli ilik bez tut hic cikarma

Canmbnm oncelikle gecmis olsun bebegin daha cok kucuk oyuzden bnm gorusum hmn ilac falan kullanma zeytin yag hakiki ama biraz ilit karnina masaj yaparak sur vede poposunun icine iyice sur gaz masaji yap aninda duyarsin gaz seslerini kimyon da geciriyo ewet ama sen kendin ic ona simdilik werme en azindan simdilik nasilsa senden ona geciyo karninda surekli ilik bez tut hic cikarma

Ayrica kolik bebegin duzeni yoktur aksam cok keyiflidir sabah bi bakarsin agliyo durmuyo falan uyku duzeni tam yoktur agridan dolayi sancinin ne zaman gelecegi belli olmuyo oyizden iyi dinle internetten kolik muzik yaz indir bebegin cok aladiginda kundak yapiyomus gibi sar elini kolunu ac muzigide salla ayaginda uyut bu sesde anne karnindaki ses duyunca rahatliyo kundaklamdakinsebebde anne karninda dar ortamda bu ses var rahat burdada ayni taktigi uyguluyoruz kundaga sar muzugi ac nasil uyuyo ve rahatliyo gor en azindan bnde cooook yariyo her zaman icin onun agladigini duymamaya calis yani inatlas onla sen kendi sesinle onun sesini bastir huhuhu falan de iste umarim taktiklr ise yarar...

Ayrica kolik bebegin duzeni yoktur aksam cok keyiflidir sabah bi bakarsin agliyo durmuyo falan uyku duzeni tam yoktur agridan dolayi sancinin ne zaman gelecegi belli olmuyo oyizden iyi dinle internetten kolik muzik yaz indir bebegin cok aladiginda kundak yapiyomus gibi sar elini kolunu ac muzigide salla ayaginda uyut bu sesde anne karnindaki ses duyunca rahatliyo kundaklamdakinsebebde anne karninda dar ortamda bu ses var rahat burdada ayni taktigi uyguluyoruz kundaga sar muzugi ac nasil uyuyo ve rahatliyo gor en azindan bnde cooook yariyo her zaman icin onun agladigini duymamaya calis yani inatlas onla sen kendi sesinle onun sesini bastir huhuhu falan de iste umarim taktiklr ise yarar...

teşekür ederim canım evet söylediklerini denicem kimyonu kendim kaynatıp içmeyi düşünüyorum ekmeğin arasına koyupta yediğimde oluyor umarım bizdede işe yarar zeytinyağını poposuna bende sürüyorum arada elma yağıda sürüyorum poposuna rezene çayını günde ne kadar içeyim karar veremedim bazı yorumlar zararı olanlar olmuş fazlası zararlı mı acaba

Canm ben sabah aksam veriyorum bir cay bardagi yapiyorum iki cay kasigi rezene koyuyorum 2
3 4 kasik kzima gwri kalani bn iciyorum yok yok birsey olmaz insaalah

Ben biogaia kulaniyorum cokta memnunum sukur gaz sancimiz kalmadi oglusum hem altan hep usten pirt pirt cikariyo gazını suan 2 bucuk ayligiz bende cok sey denedim aci elma yagi surebilirsin ayaklarina veya kimyon kaynatip bi cay kasigi verebilirsin armutta cok rahatlatiyo yine ayni sekilde armutu kaynatip bi cay kasigi annem anasonu dene dedi ben korktum vermedim ama deneyipte memnun olanlarida gordum

Biz 4aylik olduk hala bitmedi ne nezaman bitevek merak ediyorum:-\

[QUOTE="masal1384, post: 367 usten pirt pirt cikariyo gazını suan 2 bucuk ayligiz bende cok sey denedim aci elma yagi surebilirsin ayaklarina veya kimyon kaynatip bi cay kasigi verebilirsin armutta cok rahatlatiyo yine ayni sekilde armutu kaynatip bi cay kasigi annem anasonu dene dedi ben korktum vermedim ama deneyipte memnun olanlarida gordum[/QUOTE]
biogaia bende yeni kullanmaya başladım hemen etkisini gösterirmi yoksa zamanlamı gösterir çok fark hissedemedim zinco sab kullandım onları bıraktım biogaia döndüm dr kullanabilirsin ama hepsi aynıdır falan hepsini de verebilirsn dedi ben sadece bio vermeye başladım bi de saç kurutma makinesinin sesi ile uykuya daldırıyorum bazen o zararı olur mu

Sac kurutma makinasinn sesini telefondan dinletaen daha iyi olur bnde zinco kullaniyorum 15gun olacal etkisi yavas yavs azaliyo bnm kizm kolik bigun gene com kotu bi sekide agladi hastaneye gittik ozamna ilac kullanmiyodum daha dogrusu nurse harvet kullaniyodun etkisi bitince biraktim diktor gazi var dedi ilac kullanmk istemiyoru.m dedim ozamn boyle aglamsina katlanacan 6ay dedi hep ayni ilac surekli surekli fayda vwrmez dedi 15 gun kullan fayda ediyosa dewam wt etmiiosa degisitr dedi suan degidtirmeyi dusunuyorum mesela colinox iyi diye biliyorum sanirim ona gecerim

Back
X