Bebek Beslenmesi Kolik geri döndü imdaaat

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
296
Ankara
Kızım 3.5 aylık. 2. ay sonunda kolik ten kurtulmuştuk. son 1 haftadır kolik krizlerimiz geri döndü. Bu sefer daha şiddetli. SMA mama 1 öğün 90 ml kullanıyorum ve sonrasında zinko gaz şurubu veriyorum. Kabızlık sorununu o çözüyor. üşütmemesine dikkat ediyorum. Kendi beslenmeme dikkat ediyorum.
Bilgisi olan kendince çözüm bulanlar yardım lütfennnn
11 yıl sonra kavuştuğum armağanım ağladıkça kahroluyorum gücüm kalmadı artık....

hazır mamaların sindirimi herzaman daha zor olurmuş...bunun ötesinde kolik geri döndü demişsiniz....beraber uymaya başlayın... daha çok kucağınıza alıp bol bol şefkatinizi yaşatın meleğinize...bebeklerin algılaması sandığımızında ötesinde... annesinin stresinde bebeklerde stresli huzursuz olurmuş... şimdilik aklıma gelenler bunlar.sevgilerle bol şans.

ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum 10 haftalık bebeğim ve nispeten bir haftadır krizlerimiz çığlıktan normal ağlamaya dönmeye başladı. doktorumuz bize en sonun da bio gaiga ( probiyotik bakteri içeriyor barsaklar düzene girsin barsak florası güçlensin diye) bir de barsak düzenleyici debridat şurup verdi nispeten iyi.sabaha karşı 4.30 ve ve gündüz 9.30 12.30 seanslarımız kaldı. sürekli çığlık çığlığaydı. saç kurutma makinası ve sakin müzikler işe yarıyor.Ve arabaya atıp gezdirmek arabada emzirmek .bunlar benim deneyimlediklerim. çok yorucu ve tüketici bir süreç benim için de

Kızım 3.5 aylık. 2. ay sonunda kolik ten kurtulmuştuk. son 1 haftadır kolik krizlerimiz geri döndü. Bu sefer daha şiddetli. SMA mama 1 öğün 90 ml kullanıyorum ve sonrasında zinko gaz şurubu veriyorum. Kabızlık sorununu o çözüyor. üşütmemesine dikkat ediyorum. Kendi beslenmeme dikkat ediyorum.
Bilgisi olan kendince çözüm bulanlar yardım lütfennnn
11 yıl sonra kavuştuğum armağanım ağladıkça kahroluyorum gücüm kalmadı artık....
öncelikle sakin olmanızı tavsiye ederim.ben de oğlumla 4.ayın sonuna kadar yaşadım krizleri.fön makinesi sesi,biogaia şurup,aptamil conformil kullandık.şurubu bıraktık,mamaya devam ediyoruz altı aylık şimdi.geçecektir,her çocuğun gelişimi farklı...teması,sarınmayı,kucaklanmayı çok seviyor kolikcanlar...

Back
X